Προφυλακίστηκε ο 19χρονος Γεωργιανός που επιτέθηκε με σφυρί σε μαθητή και μαχαίρωσε διευθυντή - Ο αδελφός του δεχόταν bullying δηλώνει η δικηγόρος του (βίντεο)

Το περιστατικό στο σχολείο της Κυψέλης δημιούργησε τρόμο στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς

Στη φυλακή βρίσκεται ο 19χρονος Γεωργιανός που μπήκε στο 41ο Γυμνάσιο στην Κυψέλη χτύπησε με σφυρί μαθητή στο κεφάλι και στη συνέχεια μαχαίρωσε τον διευθυντή όταν μπήκε στη μέση να του χωρίσει.

Ο δράστης απολογήθηκε στον ανακριτή και στη συνέχεια προφυλακίστηκε.

Η Γιουλίντα Ρεντζεπάι, δικηγόρος δράστη, μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα». «Προφυλακίστηκε ο εντολέας μου. Είναι μία δύσκολη υπόθεση και πρέπει να εξεταστεί γιατί οδηγήθηκε εκεί για χάρη του αδελφού του. Ο αδελφός του πηγαίνει στο Γυμνάσιο και παρακολουθεί επιπλέον μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας. Εκεί γνώρισε και τον 18χρονο μαθητή. Κατά τα λεγόμενα του 19χρονου, δεχόταν έντονο bullying από τον 18χρονο».


Από την πλευρά του, ο 18χρονος μαθητής που δέχτηκε την επίθεση μίλησε στην εκπομπή για την επίθεση. «Με χτύπησε στο κεφάλι. Πονάει ντο κεφάλι μου. Μέσα στην τάξη και έξω στις σκάλες με χτύπησε. Μαχαίρωσε και τον διευθυντή. Δεν τον ξέρω αυτόν που με χτύπησε. Δεν είχε αδελφό στην τάξη μου αλλά σε άλλη. Ο διευθυντής είναι καλά» δήλωσε.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ