O Brad Pitt «έκανε» πίσω: Παραιτείται της κοινής επιμέλειας των 6 παιδιών τους με την Angelina Jolie - Αρκείται στην απλή επίσκεψη (φωτό)

H "μάχη" συνεχίζεται...

Η πολύχρονη και δυσάρεστη μάχη διαζυγίου του Brad Pitt και της Angelina Jolie πλησιάζει επιτέλους στο τέλος της.

Ο ηθοποιός φέρεται τώρα να εγκατέλειψε την επιδίωξή του για κοινή επιμέλεια των παιδιών που έχει με την πρώην του.

Σύμφωνα με πηγή της Daily Mail το ζευγάρι, το οποίο έχει μια άσχημη δικαστική αναμέτρηση από τότε που χώρισαν το 2016, βρίσκονται επί του παρόντος σε διαπραγματεύσεις και επιτέλους πλησιάζουν στη γραμμή τερματισμού.

Το οριστικό τέλος αυτής της δικαστική διαμάχης θα είναι το καλοκαίρι.

Ενώ ο Brad, 60 ετών, είχε αρχικά ζητήσει μια συμφωνία 50/50 σχετικά με τα έξι παιδιά τους, μια πηγή αποκάλυψε τώρα ότι κάτι τέτοιο δε θα γίνει.

Αυτό σημαίνει ότι η Angelina, 48 ετών, θα διατηρήσει την κύρια επιμέλεια των παιδιών και αυτός θα έχει δικαιώματα επίσκεψης.

Ένας παράγοντας που οδήγησε προς τα εκεί είναι και η στάση των παιδιών απεναντί του, καθώς λέγεται πως δεν έχουν ιδιαίτερα καλή σχέση μαζί του.

Για παράδειγμα το 2020, ο 22χρονος Pax, στον ιδιωτικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλεσε τον Μπραντ «παγκόσμιας κλάσης ποταπό άνθρωπο».

Πρόσθεσε στην καυστική ανάρτηση, που κοινοποιήθηκε την Ημέρα του Πατέρα: «Αποδεικνύεις ξανά και ξανά ότι είσαι ποταπός άνθρωπος».

Επιπλέον, η Zahara ονομάζεται πλέον «Zahara Jolie» και όχι «Zahara Jolie Pitt», που είναι το νόμιμο όνομά της.

twitter

Μια πηγή από το στρατόπεδο του Μπραντ περιέγραψε αυτό που συνέβη μεταξύ αυτού και των παιδιών ως «γονική αποξένωση» και ισχυρίστηκε ότι ήταν πρόθεση της Αντζελίνα να τραβήξει το διαζύγιο μέχρι τα παιδιά να γίνουν 18 ετών.

Οι φίλοι της, ωστόσο, επέμειναν: «Ο Μπραντ δεν έχει κανέναν να κατηγορήσει εκτός από τον εαυτό του. Το μόνο που θέλει η Αντζελίνα είναι να προστατεύσει την οικογένειά τους και να προχωρήσει».

Οι δύο σταρ άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά το 2005 και από την αρχή, το ειδύλλιό τους ήταν αμφιλεγόμενο.

Συναντήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Mr. and Mrs. Smith - ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με την Jennifer Aniston - και σχεδόν αμέσως, ξέσπασαν φήμες ότι είχε απατήσει τη πρωταγωνίστρια των Friends.

Διαβάστε ακόμα: Angelina Jolie: Τελευταία μέρα γυρισμάτων στο Κατάκολο - Με maxi dress πάνω στη θαλαμηγό Christina O (φωτό & βίντεο)

Το ζευγάρι, που ονομάστηκε «Brangelina», έγινε γρήγορα το «It» ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2014 κατά τη διάρκεια μιας μυστικής τελετής στη Νότια Γαλλία και καλωσόρισαν τρία παιδιά μαζί - τη Shiloh το 2006 και τα δίδυμα Vivienne και Knox το 2008.

Υιοθέτησαν επίσης δύο ακόμη, τη Zahara και τον Pax, και ο Brad υιοθέτησε νόμιμα τον γιο που είχε υιοθετήσει η Angelina πριν συναντηθούν, τον Maddox.

Αλλά το 2016, έφτασε σε ένα εκρηκτικό τέλος αφού το ζευγάρι ενεπλάκη σε μια σωματική διαμάχη ενώ βρισκόταν σε ιδιωτική πτήση με τα έξι παιδιά τους.

Η Αντζελίνα ισχυρίστηκε αργότερα ότι ο Μπραντ «έπνιξε» ένα από τα παιδιά κατά τη διάρκεια της τρομακτικής διαμάχης και «χτύπησε» ένα άλλο στο πρόσωπο, αφήνοντας την ίδια και τα παιδιά να αισθάνονται σαν «όμηροι» και να τρέμουν από φόβο κάτω από μια κουβέρτα για ώρες μέχρι να προσγειωθούν.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι την άρπαξε από το κεφάλι, την χτύπησε σε έναν τοίχο και την ταρακούνησε βίαια σε ένα σημείο κατά τη διάρκεια της πτήσης - με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην πλάτη και τον αγκώνα της.

Ο εκπρόσωπος του Μπραντ χαρακτήρισε τον λογαριασμό της Αντζελίνα «εντελώς αναληθή» στο CNN στην αρχή, αλλά στη συνέχεια κυκλοφόρησε μια τροποποιημένη δήλωση στη δημοσίευση που έλεγε: «Η ιστορία της Αντζελίνα συνεχίζει να εξελίσσεται κάθε φορά που την λέει».

«Ο Μπραντ έχει αποδεχθεί την ευθύνη για ό,τι έκανε, αλλά δεν θα το κάνει για πράγματα που δεν έκανε. Έχει γίνει αποδέκτης κάθε είδους προσωπικής επίθεσης και διαστρέβλωσης».

instagram

«Ευτυχώς, οι διάφορες δημόσιες αρχές που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει εναντίον του τα τελευταία έξι χρόνια έχουν λάβει τις δικές τους ανεξάρτητες αποφάσεις. Ο Μπραντ θα συνεχίσει να απαντά στο δικαστήριο, όπως έκανε με συνέπεια».

Τον Μάιο του 2021, μετά από χρόνια που το έκαναν στο δικαστήριο, ο Μπραντ και η Αντζελίνα έλαβαν επίσημα κοινή επιμέλεια των παιδιών τους - αλλά ένα μήνα αργότερα, η απόφαση του δικαστή απορρίφθηκε, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να ξεκινήσουν ξανά.

Τώρα φαίνεται πως ο Μπραντ Πιτ αποδέχεται το γεγονός ότι δεν θα έχει κοινή επιμέλεια.

Η δική θα έχει εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη: Η Αντζελίνα Τζολί σε μία νέα σπάνια συνέντευξη εκ βαθέων στην WSJ: "Δεν έχω κοινωνική ζωή, φίλοι μου τα παιδιά μου - Το διαζύγιο & Χόλυγουντ δεν είναι δα σπουδαίο" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ