2 μετρά & 6 πόντους!: Αυτό είναι το ύψος του γίγαντα γιου του Donald & της Melania Trump – Η σπάνια εμφάνιση του 18χρονου (φωτό & βίντεο)

Η πρώην πρώτη κύρια της Αμερικής με τον γιο της σε πασχαλίνο γεύμα

O Πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump είναι παντρεμένος εδώ και 19 χρόνια με το μοντέλο Melania Trump και έχουν αποκτήσει ένα αγόρι μαζί, τον Barron Trump.

Ο μοναχογιός τους, λοιπόν, ο Barron είναι πλέον 18 χρονών και εννοείται όπως και η εντυπωσιακή μητέρα του «κλέβει» τις εντυπώσεις!

Είναι πανύψηλος και πιο συγκεκριμένα ο ευγενής γίγαντας έχει ύψος 2,06 μέτρα.

Η οικογένεια του πρώην πρόεδρου της Αμερικής παρουσιάστηκε για το πασχαλινό γεύμα στο Mar-a-Lago την Κυριακή. 

Διαβάστε ακόμα: Έτσι είναι σήμερα ο 18χρονος Barron Trump – Έτοιμος για σπουδές – Άλλα τα σχέδια της μαμάς, άλλα του Πρώην Προέδρου των ΗΠΑ (φωτό & βίντεο)

Ο γιος του Τrump φορούσε ένα κοστούμι με κίτρινη γραβάτα, ενώ το πρώην μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα maxi λευκό φόρεμα και ανοιχτές ροζ γόβες stilletto.

Οι δύο τους απουσιάζουν από την προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου Donald Trump, όμως πήγαν στο σπίτι του στην Παλμ Μπιτς της Φλόριντα για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Πάσχα.

Διαβάστε ακόμα: Η Μελάνια Τραμπ επέστρεψε! Έντονα μακιγιαρισμένη, με ωραίες ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά της & κλασσικό μαύρο ταγέρ (Φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ