Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Κυριακής: Λευκό και ανοιχτό το φέρετρο της 28χρονης - Νυφικό, μπομπονιέρες, ανείπωτη θλίψη και οργή (φωτό & βίντεο)

Το τελευταίο αντίο είπαν στην Κυριακή Γρίβα, θύμα ακόμα μίας γυναικοκτονίας 

Θρήνος, οργή και ένα τεράστιο "Γιατί;" στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα που μαχαιρώθηκε από τον πρώην φίλο της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Νυφικό, μπομπονιέρες και αντί για γάμο κηδεία για την αδικοχαμένη Κυριακή. Το λευκό φέρετρο και ο πόνος χωρίς λόγια δεν μπορούν να σβήσουν τις κραυγές της κοπέλας την ώρα που ζητούσε περιπολικό να την παέι σπίτι της επειδή φοβόταν.

Η οικογένεια και οι φίλοι της 28χρονης είπαν το τελευταίο «αντίο» στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια. Θρήνος, οργή και πολλά ερωτήματα για τον φριχτό θάνατό της…


Από νωρίς στην εκκλησία έφτασαν ο πατέρας της, η μητέρα της και τα δύο της αδέρφια, ο πατριός της, η νονά της.

Δείτε ακόμα: Καρέ-καρέ η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής: Η κοπέλα μιλά με το «100», ζητά περιπολικό – Στο τηλέφωνο ακούγονται κραυγές: «Τη μαχαιρώνει»-«Δεν έχει σφυγμό»

Η σορός της έφτασε σε ένα λευκό φέρετρο, στην εκκλησία υπάρχουν μπομπονιέρες ενώ οδηγείται στην τελευταία της κατοικία ντυμένη με νυφικό και τιάρα στα μαλλιά.

Μόλις έφτασε το λευκό φέρετρο με την Κυριακή, η μητέρα της κατέρρευσε.

Διαβάστε ακόμα: «Είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν από τον 39χρονο και απέβαλε όταν τη χτύπησε» - Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ