Ποια ήταν η πανέμορφη fashion blogger Λαβίνια Σταθάκη που πέθανε μόλις 2 μήνες μετα το τελευταίο της post – «Άφησε» πίσω της τρία παιδιά (φωτό & βίντεο)

Ο κόσμος της λάτρευε!

Η γνωστή και πολύ αγαπημένη fashion blogger και influencer Λαβίνια Σταθάκη άφησε χθες την τελευταία της πνοή, μετά από μία μάχη που έδινε με την υγεία της. 

Η Λαβίνια Σταθάκη, δυστυχώς «άφησε» πίσω της  τρία μικρά παιδιά.

Ήταν πολύ αγαπητή από τα social media και όχι μόνο, ο κόσμος λάτρευε τις συμβουλές που τους έδινε.

Είχε σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά την κέρδισε η μόδα. Φτιάχνοντας το δικό της blog, Drums of Fashion, αναδείχθηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες fashion bloggers και νικήτρια του Style Influencer Award του Marie Claire.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια ασχολούταν αποκλειστικά με την μόδα.

Σε συνέντευξή της παλαιότερα: «Η αγάπη μου για το styling ξεκίνησε από όταν ήμουν παιδί. Θαύμαζα τις γνώσεις τις μητέρας μου και μέσα απο εκείνη έμαθα τα υφάσματα καθώς και τις εποχές τις μόδας. Στη πορεία έφτιαξα το δικό μου blog, έκανα σεμινάρια styling και ιστορία της μόδας. Σήμερα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή μέσω των social. Μέσα απο τη διαδικασία αυτή απέκτησα και μια άλλη ενασχόληση, τη φωτογραφία».

Η τραγική ειρωνία είναι πως η Λαβίνια είχε ανεβάσει την τελευταία της ανάρτηση πριν από 2 μήνες, στην οποία μάλιστα ευχόταν το 2024 να είναι καλύτερο από το 2023.

Την είδηση του θανάτου της, την έκαναν οι συγγενείς της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού.

Την Λαβίνια θα την αποχαιρετίσουν σήμερα στις 11:00πμ στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία της Αγίας Παρασκευής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ