Όλγα Κεφαλογιάννη: Το japanese floral black & silver outfit στην εκδήλωση του Εβραϊκού Μουσείου της Ελλάδoς (φωτό)

H πιο chic Υπουργός!

Χθες το βράδυ η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε σε μια άκρως σημαντική βραδιά για το Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος.

Το Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος φυλάσσει τη μνήμη, τη ζωή, την ειρήνη, όπως τονίζει η Όλγα Κεφαλογιάννη στην ανάρτησή της στο Instagram.

Η Υπουργός Τουρισμού υπήρξε πραγματικά κομψή σε αυτή την εμφάνιση.

Επέλεξε ένα japanese floral blacksilver outfit, κρατάει ένα υπέροχο μαύρο clutch και τα υπέρλαμπρα κρεμαστά σκουλαρίκια της!

Στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ χαρούμενη, αγκαλιά με τον σύζυγό και πατέρα των παιδιών της Μίνο Μάτσα.

Διαβάστε ακόμη: Η Όλγα Κεφαλογιάννη φόρεσε μια ονειρεμένη burgundy φούστα με παγιέτες και ton sur ton σατέν μπλούζα - Όλες οι λαμπερές παρουσίες στο Μουσείο της Ακρόπολης (φωτό)

Κατά της διάρκεια της εκδήλωσης του Μουσείου, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Φάρο, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τιμήθηκε ο Σαμουήλ Μάκης Μάτσας, Επίτιμος Πρόεδρος και Ιδρυτικό Μέλος του Μουσείου για το πολύχρονο, εμπνευσμένο και σημαντικό του έργο. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι προτεραιότητες, οι στόχοι και το όραμα για το μέλλον του Μουσείου.

Διαβάστε ακόμη: Το προεδρικό Μέγαρο γέμισε γυναίκες! Καλεσμένες της Κατερίνας Σακελλαροπούλου - Προεδρίνες & πρωθυπουργίνες από όλον τον κόσμο (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ