Σοκάρει η ζωγράφος που σώθηκε από τη δολοφονική μανία του συζύγου της - "Με μαχαίρωσε στο λαιμό και προσπάθησε να με στραγγαλίσει" (βίντεο)

Τον οδήγησαν στη φυλακή, της όρισαν δικηγόρο, ψυχολόγο αλλά και προσωπική φύλαξη, για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της.

Η καλλιτέχνης Μαρίνα Τζιάρα, που ζει πια μόνιμα στην Γαλλία μίλησε στο «Τούνελ», για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του συζύγου της.

"Με μαχαίρωσε στο λαιμό και προσπάθησε να με στραγγαλίσει"


«Μια μέρα, ήταν εκεί που μου έκανε το κλικ, που τρώγαμε και αυτός κοίταγε το κινητό του και του λέω ‘’άσε το κινητό’’ και μου λέει: ‘’Τι να πω μαζί σου;’’. Μετά από λίγο καιρό του είπα να χωρίσουμε. Στις 19 Μαρτίου τελείωσα τα μαθήματα και πήγα στην κουζίνα να φάω κάτι. Τον ένιωσα που ερχόταν από πίσω μου και είχε ήδη το μαχαίρι στα χέρια του. Μου έσκισε βαθιά την καρωτίδα. Είδε ότι δεν είχα πεθάνει, με έσπρωξε στο πάτωμα, ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να με στραγγαλίζει».

Όπως αναφέρει, η ισπανική Πολιτεία ανταποκρίθηκε άμεσα. Τον οδήγησαν στη φυλακή, της όρισαν δικηγόρο, ψυχολόγο αλλά και προσωπική φύλαξη, για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της.

«Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα, είναι γι’ αυτόν τον σκοπό. Να βοηθήσω και άλλες γυναίκες που υποφέρουν, γιατί είναι τραγικό να βλέπεις μια χώρα να έχει μια τέτοια αντιμετώπιση σε αυτά τα θέματα. Γι’ αυτούς είναι απλά νούμερα, για εμάς είναι η μία μετά την άλλη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ