Η Carolina Herrera παρουσιάζει τα γυαλιά ηλίου για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 «Forever Summer» - Συνδυασμός δυναμικής φινέτσας και παιχνιδιάρικης διάθεσης

Έτοιμες για το καλοκαίρι!

Η CAROLINA HERRERA παρουσιάζει την Καμπάνια «Forever Summer», για τη συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024: στην καμπάνια συμμετέχει το supermodel Stella Maxwell μαζί με τα μοντέλα Ajok Daing και Catarina Guedes, αποτυπώνοντας τη χαρά του καλοκαιριού σε κομψά πορτραίτα.

Η πολυτελής αισθητική των καινούργιων γυαλιών ηλίου και οράσεως εκφράζεται ως συνδυασμός δυναμικής φινέτσας και παιχνιδιάρικης διάθεσης, μέσα από τις χορογραφημένες λήψεις και τις εικαστικές πόζες των τριών μοντέλων που αποπνέουν αυτοπεποίθηση και γοητεία.


Η νέα συλλογή Γυαλιών CAROLINA HERRERA, σχεδιασμένη από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Wes Gordon, αντικατοπτρίζει την πολύπλευρη θηλυκότητα και τη χαρούμενη αισθητική της μάρκας, ισορροπώντας ιδανικά μεταξύ κλασικής και σύγχρονης κομψότητας.

Η Συλλογή Seasonal παρουσιάζει τα νέα φινετσάτα γυαλιά ηλίου Diva, με σαφώς άνθινη έμπνευση και στοιχείο υπογραφής το αστραφτερό λουλούδι από κρύσταλλα στη μετώπη και τον δεξιό βραχίονα, αλλά και τα γυαλιά οράσεως House of Herrera από ασετάτ σε σχήμα cat-eye, με υπέροχη διακόσμηση από επικολλημένα ασετάτ ένθετα σε διχρωμίες.

Από την άλλη πλευρά, η Συλλογή Essential, λανσάρει ευκολοφόρετα γυαλιά ηλίου από εξαιρετικά ελαφρύ σκληρό ασετάτ, κατασκευασμένα με μια ιδιαίτερη τεχνική επικόλλησης που αναδεικνύει απροσδόκητους χρωματικούς συνδυασμούς, καθώς και θηλυκά γυαλιά οράσεως με κομψές, ριγέ λεπτομέρειες από σμάλτο στους μεταλλικούς τους βραχίονες.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0215/S «DIVA»

Γυαλιά ηλίου με λαμπερή και vintage διάθεση σε σχήμα cat-eye από ασετάτ, με εξαιρετική κατασκευή και διακόσμηση που ξεχωρίζει με ένα αστραφτερό λουλούδι από καρφωτά κρύσταλλα στη μετόπη και ένα στον δεξιό βραχίονα, για αίσθηση πολυτέλειας. 


Το λογότυπο CAROLINA HERRERA διακοσμεί τον αριστερό βραχίονα, ενώ μια κομψή κρυστάλλινη λεπτομέρεια διακρίνεται και στα δύο ακροβραχιόνια.

Χρωματική παλέτα: Μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, Ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, Κόκκινο με μπλε ντεγκραντέ φακούς.

ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ HER 0224 «HOUSE OF HERRERA»

Μοντέρνα γυαλιά ηλίου σε σχήμα cat-eye με εξαιρετική επεξεργασία και διακόσμηση από διπλά στρογγυλά μεταλλικά τρουκς στη μετόπη. 

Οι χαρακτηριστικοί βραχίονες με τον στρογγυλεμένο σχεδιασμό υπογραμμίζονται από την πολυτελή διχρωμία των ένθετων από ασετάτ στον ίδιο τόνο με το λογότυπο CAROLINA HERRERA. Τα ακροβραχιόνια διακοσμούνται από ένα στρογγυλό σήμα με το κόκκινο μονόγραμμα CH.


Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει επιλογές μονοχρωμίας, γαλακτερών αποχρώσεων ή ταρταρούγας: Δαμασκηνί/ σικλαμέν, Ταρταρούγα/ κόκκινο, Μπεζ/ χρωματιστή ταρταρούγα, Μαύρο/ λευκή ταρταρούγα.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0244/S «ESSENTIAL»

Γυαλιά ηλίου σε θηλυκό, τετραγωνισμένο σχήμα από εξαιρετικά ελαφρύ σκληρό ασετάτ. Η κατασκευή τους ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη τεχνική επικόλλησης που αναδεικνύει απροσδόκητα χρωματικά παιχνίδια μεταξύ ταρταρούγας και μονοχρωμιών ή διάφανων τόνων. 

Το μονόγραμμα CH διακρίνεται ως μεταλλική λεπτομέρεια στους βραχίονες, ενώ τα ακροβραχιόνια στολίζει το στρογγυλό μεταλλικό σήμα με το κόκκινο μονόγραμμα CH.

Χρωματική παλέτα: Μαύρο με ροζ ένθετο και γκρι ντεγκραντέ φακούς, Μαύρο με ένθετο μπεζ ταρταρούγας και μπορντό ντεγκραντέ φακούς, Ταρταρούγα με κόκκινο ένθετο και καφέ ντεγκραντέ φακούς, Γαλάζιο με ένθετο ταρταρούγας και καφέ ντεγκραντέ φακούς, Κρεμ με ένθετο μπεζ ταρταρούγας και καφέ ντεγκραντέ φακούς.

ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ HER 0232 «ESSENTIAL»

Θηλυκά και ελαφριά γυαλιά οράσεως σε ορθογώνιο σχήμα από ασετάτ και μέταλλο, με την κομψή ριγέ λεπτομέρεια - υπογραφή της CAROLINA HERRERA με σμάλτο στους πολύπλευρους μεταλλικούς βραχίονες και το κόκκινο μονόγραμμα CH στα ακροβραχιόνια.


Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει μονοχρωμίες, ντεγκραντέ τριών τόνων και επιλογές ταρταρούγας: Μαύρο με λεπτομέρεια με σμάλτο και γκλίτερ στα μακριά ακροβραχιόνια με γκλίτερ, Ταρταρούγα, ντεγκραντέ μπεζ με λεπτομέρεια με σμάλτο και γκλίτερ στους βραχίονες, Ντεγκραντέ μπορντό, Μαύρο.

Σχετικά με την Carolina Herrera

Η μάρκα Carolina Herrera New York αποτυπώνει το ατρόμητο, υπέροχο στιλ αλλά και το πνεύμα της Carolina. Εκφράζοντας την ομορφιά, τη χαρά και την αισιοδοξία που υπογραμμίζονται από το δυναμισμό της Νέας Υόρκης, η Carolina Herrera New York σχεδιάζει προσεκτικά και δημιουργεί συλλογές που κάνουν κάθε στιγμή αξέχαστη. 

Η Carolina Herrera New York σχεδιάστηκε από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της, Wes Gordon, για τη γυναίκα που είναι μια σύγχρονη κοσμοπολίτισσα, ζει τη ζωή στο έπακρο και δεν φοβάται να είναι το επίκεντρο της προσοχής.

Η Carolina Herrera είναι μέλος του ομίλου Puig, μιας οικογενειακής επιχείρησης ομορφιάς και μόδας τρίτης γενιάς με έδρα τη Βαρκελώνη της Ισπανίας.


Ο όμιλος Puig δημιουργεί μοναδικές και άκρως επιθυμητές μάρκες ομορφιάς και μόδας που βοηθούν τους ανθρώπους να ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή τους και να βρουν τη δική τους έκφραση, σε μια οικογενειακή εταιρεία που στόχο έχει να αφήσει έναν καλύτερο κόσμο για την επόμενη γενιά.

Από το 1914, το επιχειρηματικό πνεύμα, η δημιουργικότητα και το πάθος της εταιρείας μας για καινοτομία έχουν καταστήσει τον όμιλο Puig διεκδικητή του καλύτερου στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας. 

Με παρουσία στη μόδα και στις τρεις κατηγορίες ομορφιάς (αρώματα, μακιγιάζ και δερμοκαλλυντικά) το χαρτοφυλάκιο της μάρκας μας δημιουργεί δέσμευση μέσα από υπέροχες αφηγήσεις που συνδέονται με τα συναισθήματα των ανθρώπων.

Στον όμιλο Puig τιμούμε τις αξίες και τις αρχές που έθεσαν οι τρεις γενιές οικογενειακής ηγεσίας. 

Σήμερα, συνεχίζουμε να δημιουργούμε πάνω σε αυτή την κληρονομιά, μέσω συνειδητών δεσμεύσεων στον σχεδιασμό μας για την ΠΚΔ (περιβαλλοντική, κοινωνική και διακυβέρνηση) που ευθυγραμμίζεται με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. 

Το χαρτοφυλάκιο των μαρκών μας διακρίνεται σε τρία τμήματα: Το Τμήμα Ομορφιάς και Μόδας, με τις ιδιόκτητες μάρκες Carolina Herrera, Nina Ricci, Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier, Dries Van Noten, Penhaligon’s και L’Artisan Parfumeur, τις άδειες των αρωμάτων Christian Louboutin και Comme des Garçons και τα αρώματα κατηγορίας Lifestyle, που περιλαμβάνουν μάρκες όπως Adolfo Dominguez, Antonio Banderas, Shakira και Benetton. Το τμήμα Charlotte Tilbury, το οποίο περιλαμβάνει την μάρκα μακιγιάζ πολυτελείας. Και το τμήμα Derma, με τις μάρκες Apivita, Uriage και Isdin.

Δείτε ακόμα:O Costarellos δημιούργησε τουαλέτες για την Collection Resort 2024 - Φανταστικά σχέδια για την ερχόμενη σεζόν (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ