Η Μαρί Κωνσταντάτου αποκάλυψε: "Έχω παντρευτεί εδώ και πολύ καιρό, σε λίγο θα έχουμε επέτειο" - Ο "κρυφός" γάμος με τον Γιάννη Κεντ (βίντεο)

Είναι μαζί από το 2019

Η Μαρί Κωνσταντάτου αποκάλυψε τον κρυφό γάμο της, 1 χρόνο πριν, με τον παραγωγό Γιάννη Κεντ!

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης η Μαρί Κωνσταντάτου και ο σύντροφός της από το 2019, Γιάννης Κεντ, βρέθηκαν μαζί σε εκδήλωση.

Η ίδια, μίλησε στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών λέγοντας:



«Είμαι πολύ καλά. Έχω παντρευτεί. Σας το λέω τώρα, έχει περάσει πάρα πολύς καιρός, είμαι ήδη παντρεμένη. Σας ξάφνιασα, αφού μου κάνατε την ερώτηση, δεν έχω μάθει να λέω ψέματα, οπότε σας απάντησα. Σε λίγο θα έχουμε επέτειο. Όταν κάποιος θέλει να προφυλάξει κάτι μπορεί να το καταφέρει. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο. Γιάννη μιλάω για τον γάμο μας, μου έχουν εκμαιεύσει αυτό που διαφυλάξαμε έναν χρόνο», είπε η Μαρί Κωνσταντάτου στους δημοσιογράφους, και απευθυνόμενη στο τέλος στον σύζυγό της, ο οποίος την παρακολουθούσε ενώ μιλούσε.

Διαβάστε ακόμη: Εντυπωσιακή Μαρί Κωνσταντάτου: Σε νέα εμφάνιση χεράκι- χεράκι με τον Γιάννη Κεντ (φωτό & βίντεο)

Νέα πληροφορίες σχετικά με τον "κρυφό" γάμο έδωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου, μέσα από την εκπομπή "Happy Day".

Διαβάστε ακόμη: Μαρί Κωνσταντάτου: Η συγκινητική ανάρτησή της για τον Μίνωα Κυριακού- «Ένας χρόνος, μια ζωή χωρίς εσένα...» (ΦΩΤΟ)

«Έναν χρόνο πριν αποφάσισαν αυτοί οι δυο άνθρωποι να κάνουν και το παραπάνω βήμα. Έμεναν μαζί. Στην πραγματικότητα δεν το είχαν ανάγκη, γιατί ζούσαν σαν παντρεμένοι, αλλά επειδή περνούσαν πάρα πολύ καλά οι δυο τους, ήθελαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο Γλυφάδας, πριν από περίπου έναν χρόνο, σε πάρα πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, με κουμπάρο τον δήμαρχο Γλυφάδας», αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ