Δείτε φωτογραφίες: Έλληνες ηθοποιοί ποζάρουν ως «οι 12 Απόστολοι» - Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε "ρόλο" Αγίου Ανδρέα

Δώδεκα ηθοποιοί σε μία διαφορετική φωτογράφιση λίγες μέρες πριν από το Πάσχα

 

 Συγκεκριμένα το περιοδικό free press «ΚΟΙΤΑ» δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια σειρά φωτογραφιών Ελλήνων ηθοποιών να ποζάρουν ως Άγιοι Απόστολοι.

Με άμφια σε βαθύ κόκκινο και ανοιχτό μπλε, ο Σπύρος Μπιμπίλας ποζάρει στον φακό ως Άγιος Ανδρέας

Το project έχει τίτλο, όπως γράφει το περιοδικό στην ανάρτησή του, «Οι 12 Απόστολοι: Ένα Ταξίδι στην Ιστορία και την Πνευματικότητα -Ιούδας, Λάζαρος & Βαραββάς».

Ηθοποιοί

Η φιγούρα των 12 αποστόλων έχει χαρακτηριστεί από τα βιβλικά κείμενα ως οι πρώτοι ακόλουθοι του Ιησού Χριστού, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό, οι οποίοι διέδωσαν το μήνυμά του σε όλο τον κόσμο. Αναπόσπαστο μέρος της Χριστιανικής πίστης και πνευματικότητας, η ιστορία τους αποτελεί μία πλούσια πηγή έμπνευσης και συζήτησης.

Ηθοποιοί

«Μέσα από τη φωτογραφική απεικόνιση των 12 αποστόλων στο περιοδικό, η αναγνωστική κοινότητα προσκαλείται να εξερευνήσει την πνευματική κληρονομιά και την ιστορία που ενώνει τον κόσμο τους με το σημερινό», σημειώνει το έντυπο.

Ηθοποιοί

Σε άλλο σημείο το περιοδικό επισημαίνει ότι μέσα από τις εικόνες αυτές, αναδεικνύεται η πολυμορφία των προσωπικοτήτων και των πεπραγμένων των αποστόλων, καθώς και η συνεχής προσπάθειά τους να μεταδώσουν το μήνυμα της πίστης και της αγάπης.

Ηθοποιοί

Πέρα από τη θρησκευτική διάσταση, οι 12 απόστολοι αντιπροσωπεύουν και μια πρόσκληση για αναστοχασμό και συζήτηση σχετικά με θέματα όπως η αλληλεγγύη, η συνεργασία και η διασπορά των πολιτισμών.


Η απεικόνισή τους μέσω του φακού του περιοδικού αποτελεί μια πρόσκληση για ανασκόπηση και εμβάθυνση στη σημαντική αυτή πτυχή της ανθρώπινης ιστορίας και πνευματικότητας.

Ηθοποιοί

Ηθοποιοί

Ηθοποιοί

Ηθοποιοί

Ηθοποιοί

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ