Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο - Γινόμαστε ανυπόμονοι & βιαζόμαστε να κάνουμε νέα σχέδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Κριού, που σχηματίζεται βέβαια μετά τα μεσάνυχτα αλλά επηρεάζει ήδη από το πρωί. Η σύνοδος αυτή μπορεί να μας κάνει λίγο πιο παρορμητικούς και ανυπόμονους στη σκέψη και τη δράση μας, καθώς βιαζόμαστε να προχωρήσουμε μπροστά με νέες ιδέες, σχέδια και πλάνα. Όμως είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να αποφύγουμε, αν δεν θέλουμε να υποφέρουμε στο μέλλον από τις συνέπειες της βιασύνης μας. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκεφτούμε περισσότερο και βαθύτερα, να οργανώσουμε την πορεία της δράσης μας, παρά να πιέσουμε για αποτελέσματα σε αυτή τη φάση. Να σας θυμίσω ότι θα έχουμε ανάδρομη φαινομενικά πορεία για τον Ερμή μέχρι τις 26/04, οπότε υπολογίστε μετά από αυτή την ημερομηνία μια σημαντική έναρξη αν θέλετε. Εστιάστε σε αυτά που ήδη έχετε. Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και η τελευταία της όψη θα είναι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας στις 13:04. Θα προχωρήσει στους Διδύμους λίγες ώρες μετά, στις 15:58, δίνοντας μια πιο επικοινωνιακή διάσταση στη μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Μια πιο «εσωστρεφής» Πέμπτη ξεκινά με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας που σας στέλνει σε ένα ταξίδι ανάσυρσης αναμνήσεων από το παρελθόν σας, που μπορεί να φτάνει ακόμη και μέχρι την παιδική σας ηλικία και τις πρώτες οικογενειακές σας μνήμες. Ενδεχομένως να υπάρχει μια αφορμή γι’ αυτό, ίσως ένα τηλεφώνημα από κάποιο παλιό φίλο ή ένα συγγενή που είχατε χάσει επαφή, ή μπορεί κι ένα άλλο τυχαίο γεγονός να σας το θυμίσει. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας ρίχνει. Αφού έχετε καταφέρει να σταθείτε εδώ που είστε έχοντας περάσει από αρκετές δυσκολίες σημαίνει ότι τα καταφέρνετε καλά. Δεν είναι ανάγκη να αυτομαστιγώνεστε ούτε να σκέφτεστε τι καλύτερο θα μπορούσατε να είχατε κάνει τότε. Δείτε τώρα τι μπορεί να αλλάξετε σε συμπεριφορές και διαχείριση κρίσεων που να δείχνει ότι έχετε πάρει όντως τα μαθήματα σας. Κάποια οικονομικά ή θέματα υγείας μπορεί να σας απασχολήσουν το πρωί αλλά από το απόγευμα θα είστε σε πολύ καλύτερη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη περιδιαβαίνει μέχρι το απόγευμα το ζώδιο σας ευνοώντας τις πρακτικές προσεγγίσεις τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε θέματα δουλειάς, παρόλα αυτά τις μεσημεριανές ώρες που θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας από τις 13:04 μέχρι τις 15:58 καλό είναι να μην πιέσετε για σοβαρές αποφάσεις. Η κυρίαρχη όψη της ημέρας, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα ή και ευτράπελα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας, όχι όμως κάτι που δεν μπορείτε με λίγη ευελιξία να το αντιμετωπίσετε. Η μέρα ευνοεί τις συνεργασίες και τη συλλογική δουλειά, ενώ μπορεί να σας προσφέρει και την ευκαιρία να μιλήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή να περάσετε κάποιες ώρες μαζί του. Ενδεχομένως να σας σκεφτεί κάποιο άτομο που παλιότερα συνεργαζόσασταν ή είχατε μια φιλική σχέση, ή μπορεί να έχετε και μια τυχαία συνάντηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με μια μικρή σύγχυση ίσως σε σχέση με το τι θα γίνει παρακάτω κυρίως σε θέματα που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα ή τους προσωπικούς σας στόχους. Πιθανώς να νιώθετε λίγο μετέωροι σε σχέση με το πώς πρέπει να διαχειριστείτε τα πράγματα και πώς θα προχωρήσετε παρακάτω. Όμως αγαπητοί μου Δίδυμοι αυτή η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων. Είναι η στιγμή να σκεφτείτε περισσότερο πάνω σε ό,τι ήδη έχετε, να κάνετε μικρές τροποποιήσεις και αν ψάχνετε κάτι στα επαγγελματικά καινούριο να απευθυνθείτε στον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο για βοήθεια. Παλιοί φίλοι ή συνεργάτες μπορεί να σας βοηθήσουν. Ακόμη σήμερα, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή, μπορεί να προκύψει μια τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν της δουλειάς ή του φιλικού σας κύκλου.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ