Αποκάλυψη για τη δολοφονία της Κυριακής, την πίεζε να τα ξαναβρούνε: Τι έγραφε στην 8σέλιδη επιστολή του ο δράστης - Γιατί τον έδεσαν με ιμάντες στο νοσοκομείο (βίντεο)

Η 28χρονη Κυριακή είχε την επιστολή το δολοφόνου της μαζί της όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων

Καθηλωμένος στο κρεβάτι του ειδικού θαλάμου στο Τζάνειο είναι ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής Γρίβα. Ο 39χρονος που φρουρείται συνεχώς από αστυνομικούς, είναι πλέον δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του, καθώς πετούσε αντικείμενα και ορούς, φώναζε και ζητούσε τη μητέρα του.

Στο Τζάνειο ο 39χρονος, όπως μετέδωσε σε σχετικό ρεπορτάζ το πρωί της Παρασκευής 12/4 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο,, αρνείται να συνεργαστεί με τους γιατρούς, ενώ ζήτησε να δει τη μητέρα του.


Διαβάστε ακόμα: Η Ειρήνη Νικολοπούλου γράφει: Τα ομόφυλα ζευγάρια νομιμοποίησαν τον έρωτα τους & οι straight αλληλοσκοτώνονται & μισιούνται ... Αφιερωμένο στην Κυριακή, την Ελένη, τη Μυρτώ, την Γαρυφαλιά 

Η επιστολή που είχε η Κυριακή για να κάνει την καταγγελία

Ταυτόχρονα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία της Κυριακής. Η κοπέλα όταν πήγε στο τμήμα είχε μαζί της 8σέλιση επιστολή του δράστη.

«Γιατί μου λες ψέματα; Γιατί δε με θέλεις; Σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο» έγραφε μεταξύ άλλων ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής σε οκτασέλιδη επιστολή που της είχε στείλει.

Ειδικότερα, στην επιστολή, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star, της έγραφε ότι έχει διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας και προσπαθούσε να την πείσει να είναι μαζί του.

«Γιατί μου λες ψέματα ότι βγαίνεις με την Π….; γιατί δεν με θέλεις; σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη… και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο 39χρονος.

«Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα-ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει» γράφει ο 39χρονος.

Διαβάστε ακόμα: «Την ήθελα μόνο για μένα μου» είπε στην ανακρίτρια: Ένταση και αποδοκιμασίες κατά την προσαγωγή του στην Ευελπίδων - Ζητά ψυχιάτρους (βίντεο)

Αυτή η επιστολή δεν έχει ημερομηνία, και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την είχε η Κυριακή μαζί της όταν πήγε να κάνει την καταγγελία στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σημειώνεται ότι αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον 39χρονο, καθώς διορίστηκε από την ανακρίτρια ο ειδικός που θα τον εξετάσει. Ο δράστης παραμένει φρουρούμενος στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Δείτε ακόμα: Νέες φωτογραφίες από τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους: Σοκάρουν τα ντοκουμέντα - Οι γυναίκες αστυνομικοί αντικρίζουν νεκρή την κοπέλα (βίντεο)

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές

Η τοξικολογική εξέταση του δράστη έδειξε ότι, εκτός από χάπια και αλκοόλ, τα οποία είχαν αναφερθεί αρχικά, είχε κάνει χρήση και κοκαΐνης αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών πριν από το έγκλημα.

Ωστόσο, ειδικοί εξηγούν ότι παρά το προαναφερόμενο κοκτέιλ των ουσιών, ήταν απόλυτα λειτουργικός και απόλυτος γνώστης του τι ακριβώς έκανε. «Κατανάλωσα κρασί και ουσίες», είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της Κυριακής, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιες είναι αυτές οι ουσίες.

Ο 39χρονος βρέθηκε θετικός σε αμφεταμίνες, κανναβινοειδή, κοκαΐνη, οπιούχα και βαρβιτουρικά.

Στις βενζοδιαζεπίνες που αντιστοιχούν σε αγχολυτικά – ηρεμιστικά χάπια, η συγκέντρωση που εντοπίστηκε ήταν εξαιρετικά υψηλή.

Διαβάστε ακόμα: Μεθυσμένος & "χαπακωμένος" ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα: Από το "Αττικό" στον Κορυδαλλό, τώρα στο "Τζάνειο" σε απομονωμένο θάλαμο - Τα νέα στοιχεία (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ