Αυτά είναι τα 4 καλύτερα anti-aging αντηλιακά της αγοράς – Προστατευτείτε και φροντίστε τον εαυτό σας (φωτό)

Μην το παραμελείτε!

Όσο και να μην το πιστεύετε το αντηλιακό θα έπρεπε να είναι χειμώνα καλοκαίρι στην ρουτίνα περιποίησης σας. 

Είναι το πιο σημαντικό καλλυντικό που μπορεί να έχει μια γυναίκα, ενώ δεν είναι λίγοι οι δερματολόγοι και ειδικοί που το παρομοιάζουν πιο πολύ με φάρμακο παρά με δερμοκαλλυντικό.

Τα αντηλιακά δεν προστατεύουν μόνο από πιθανό έγκαυμα που μπορεί να προκαλέσει η UVB ακτινοβολία, αλλά και από τις επιπτώσεις της πρόωρης γήρανσης, που δυστυχώς επηρεάζει όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος επιδερμίδας και ηλικίας.

Αυτά είναι τα 4 antiaging αντηλιακά που θα σας προστατέψουν από το ήλιο:

1.Lierac, Sunissime Global Anti-Ageing Care

Η κρέμα με χρώμα Lierac Sunissime Global Anti-Ageing Care ενυδατώνει το δέρμα, το κάνει ομοιόμορφο και του δίνει φυσική ομορφιά.

Κοστίζει €33,00.

2. Vichy, Neovadiol

Κρέμα σύσφιξης που προστατεύει από την ακτινοβολία UV και αντιμετωπίζει τις σκούρες κηλίδες.

Κοστίζει €58,50.

Διαβάστε ακόμα: «Moisture Sandwich»: Η μέθοδος που θα σας οδηγήσει σε λαμπερό δέρμα – Ο κατάλληλος τρόπος να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας (βίντεο)

3. Avène, Sun Sensitive

 Το πρακτικό στικ για τις ευάλωτες περιοχές Avène Sun Sensitive προορίζεται ακριβώς για την καταπολέμηση της πρόωρης της αντιγήρανσης.

Κοστίζει €12,70.

4. Beauty Of Joseon, Ginseng Moist Sun Serum

 Το αντηλιακό Beauty Of Joseon Ginseng Moist Sun Serum προστατεύει αξιόπιστα την επιδερμίδα σας από τη UV ακτινοβολία κι έτσι σας βοηθάει να αποτρέψετε όχι μόνο τα ηλιακά εγκαύματα ή τις χρωστικές κηλίδες, αλλά και την απώλεια της ελαστικότητας της επιδερμίδας, την απώλεια κολλαγόνου και άλλα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας.

Κοστίζει €23,80.

Ποιο θα επιλέξετε;

Διαβάστε ακόμα: Monica Belluci: Ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς του απόλυτου femme fatale – Έτσι κάνει η 59χρονη ηθοποιός την επιδερμίδα της πιο λαμπερή (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ