Domaine de l’Ile: Το καλύτερο ροζέ κρασί της χρονιάς ανήκει στον περίφημο οίκο μόδας Chanel – Έντονη, φρουτώδης & μοναδική γεύση (φωτό & βίντεο)

Δεν περιγράφεται!

Το Domaine de l’Ile είναι το μοναδικό ροζέ κρασί από το μαγευτικό νησί Porquerolles στην Κυανή Ακτή μέσα στην ζώνη της Προβηγκίας με την υπογραφή του διάσημου οίκου Chanel. 

Φανταστικό άρωμα, ένταση φρούτου, δυναμικότητα αλλά και μοναδικότητα είναι οι λέξεις που τι περιγράφουν.

Το μέρος που παράγεται το Domaine de l’Ile είναι μοναδικό, άρα δεν θα περιμέναμε και το κρασί να μην είναι ιδιαίτερο. Η Cotes de Provence παράγει πλήθος από ροζέ κρασιά με «χαρακτήρα», γεύσεις και αρώματα, όπως αυτό το ροζέ που είναι πλούσιο, πολύπλοκο και άριστα δομημένο.

Διαβάστε ακόμα: "Σπάνε ταμεία" στο διαδίκτυο: Brad Pitt & Penélope Cruz μαζί σε βίντεο της Chanel - Ερωτισμός, χιούμορ & η διαφήμιση της 10ετίας

Ένα από τα καλύτερα ροζέ κρασιά που έρχονται από την Νότια Γαλλία.

Θα λέγαμε πως έρχεται κοντά σε ένα λευκό (ή και σε ερυθρό!!!) Chateauneuf du Pape, ενώ ταυτόχρονα παραμένει ένα υπέροχο ροζέ. Ίσως έχει να κάνει με το ιδιαίτερο χαρμάνι ποικιλιών, αφού είναι 1/3 Grenache Noir, 1/3 Mourvedre και το υπόλοιπο ισομοιρασμένο μεταξύ των Cinsault, Syrah και Tibouren, μια σπάνια ερυθρή ποικιλία που ίσως έχει και Ελληνικές ρίζες! 

Το απόλυτο ροζέ για αυτούς που αγαπούν το κρασί.

Δεν είναι τυχαίο που η Chanel αποφάσισε να επενδύσει από όλη την περιοχή στο κτήμα που παράγει αυτό το αριστούργημα.

Αγοράστε το εδώ.

Διαβάστε ακόμα: Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι: Υψηλή Ραπτική - Τα best off του Valentino, Dior, Chanel, Armani, Fendi ( φωτό & Βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ