Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Εύχεται στην κορούλα της για τα γενέθλια της – Η πανέμορφη Κάρις Ντάγκλας κλείνει τα 21 (φωτό)

Μεγάλωσε η κόρη της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και του Μάικλ Ντάγκλας!

Η Κάρις Ντάγκλας έχει γενέθλια και γίνεται 21ενός!

Η κόρη της ηθοποιού Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και του Μάικλ Ντάγκλας μεγάλωσε. 

Η σπουδαία ηθοποιός και μανούλα της, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δημοσίευσε μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να της ευχηθεί.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Χρόνια Πολλά στην όμορφη κόρη μου. Είσαι η χαρά της ζωής μου. 21 χρόνια που σε βλέπω να ανθίζεις στην πιο απίστευτη γυναίκα που είσαι σήμερα είναι ένα δώρο Θεού που ποτέ δεν θεωρώ δεδομένο και λατρεύω κάθε μέρα της ζωής μου. Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά, Μαμά».

Η 21χρονη κόρη του ζευγαριού έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μία πολύ όμορφη κοπέλα, η Κάρις Ντάγκλας μοιάζει αρκετά στη μητέρα της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αλλά και στον πατέρα της. 

Έχει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram στον οποίο δημοσιεύει πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της αλλά και πολλές φωτογραφίες με τους αγαπημένους της γονείς και τον αδερφό της Ντίλαν.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες τους: 

Διαβάστε ακόμα: Πως μεγάλωσε! Ο γιος του Michael Douglas & της Catherine Zeta-Jones μαζί τους στην Ινδία - Σε ποιον μοιάζει περισσότερο; (φωτό)

Μια πολύ όμορφη και αγαπημένη οικογένεια!

Διαβάστε ακόμα: Μάικλ Ντάγκλας - Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Ερωτευμένοι για πάντα - Γενέθλια την ίδια μέρα στις 25 Σεπτεμβρίου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ