Χάρις Αλεξίου: Η κορυφαία τραγουδίστρια σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης – Πρέσβειρα της Ελλάδας & της Κύπρου σε καμπάνια του Spotify. (φωτό)

«Η μουσική πάντα θα ενώνει».

Στο κέντρο της Νέας Υόρκης «βρέθηκε» η αγαπημένη μας τραγουδοποιός Χάρις Αλεξίου.

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στα διάσημα billboards της Times Square ως πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια EQUAL του Spotify με που στοχεύει στην ισότητα των δύο φύλων και στην ενδυνάμωση της γυναικείας επιρροής στην μουσική βιομηχανία.

Τόσο μία Ελληνίδα τραγουδίστρια όσο και άλλες 35 τραγουδίστριες από 50 χώρες και τα τραγούδια τους, περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify αλλά και στις αντίστοιχες local playlists.

Το όνομα της Χάρις Αλεξίου φιγουράρει στις playlists EQUAL GREECE και EQUAL GLOBAL με το "ΦΥΓΕ", τη συνεργασία με τον ΛΕΞ.

Διαβάστε ακόμα: Διονύσης Ατζαράκης: «Η τηλεόραση δεν ξέρει πώς να χειριστεί τους ανθρώπους του ίντερνετ» - Το παρασκήνιο πίσω από τo viral βίντεο με την Αλεξίου (βίντεο)

Η κορυφαία μας τραγουδίστρια έκανε σχετική ανάρτηση στο προσωπικό της Instagram και έγραψε στην λεζάντα: «Γυναικείες φωνές απ’ όλο τον κόσμο και τα είδη μουσικής ενώνονται μέσα από την καμπάνια του Spotify, EQUAL. Η μουσική πάντα θα ενώνει».

Διαβάστε ακόμα: Vintage video: Η Χάρις Αλεξίου παντρεύτηκε τον μάνατζερ της, Σωτήρη Μπασιάκο - Ολόλευκο νυφικό & βέλο στα μαλλιά

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ