Πως θα καταλάβετε το «πρόσωπο Ozempic»; - Η μάστιγα του Hollywood - Βαθουλωμένα μάτια, κρεμασμένα μάγουλα & δέρμα (φωτό)

Πρόσωπα που τρομάζουν...

Χαμός έχει γίνει στα social media τον τελευταίο καιρό με το γνωστό Ozempic, τους ακραία και απότομα αδυνατισμένους celebrities

Βαθουλωμένα μάτια, ισχνά μάγουλα και κρεμασμένο δέρμα

Αυτό είναι το «πρόσωπο του Ozempic».

Είναι το γρήγορο «φάρμακο» για γρήγορη επίσης απώλεια βάρους που χρησιμοποιούν οι πάντες!

Το «πρόσωπο του Ozempic» είναι το αποτέλεσμα του φαρμάκου για το σάκχαρο που χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι προκειμένου να χάσουν κιλά.

Μάλιστα, ο πρώην της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Σκοτ Ντίζικ, τρόμαξε τους θαυμαστές του τον περασμένο μήνα με τη νέα του εμφάνιση. 

Τα χαρακτηριστικά του «προσώπου του Ozempic»

Η δρ Σμίτα Ραμαναντάμ, πλαστικός χειρουργός στο Νιου Τζέρσεϊ, δήλωσε στην Daily Mail: «Το "πρόσωπο του Ozempic" είναι, ουσιαστικά, τα ίδια χαρακτηριστικά που βλέπουμε όταν οι ασθενείς έχουν ταχεία απώλεια βάρους. Παρατηρούμε απώλεια όγκου στο πρόσωπο, και όταν χάνουμε λίπος από το πρόσωπο, βλέπουμε σημάδια όπως τα πιο βαθουλωμένα μάτια, πιο κρεμασμένο δέρμα και ένα γενικότερο κοίλωμα των χαρακτηριστικών. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το άτομο να δείχνει μεγαλύτερο σε ηλικία - επειδή το λίπος στα μάγουλά μας είναι αυτό που μας δίνει μια πιο νεανική εμφάνιση».

Η Daily Mail έδειξε σε χειρουργούς, φωτογραφίες 15 διασημοτήτων που είχαν πρόσφατες μεταμορφώσεις μετά από απώλεια βάρους, με τους γιατρούς να καταλήγουν στο συμπέρασμα πως οι περισσότεροι από τους μισούς -κυρίως άνδρες- είχαν «πρόσωπο Ozempic».

Ήταν πιο δύσκολο να το διαπιστώσουν στις γυναίκες, είπαν, επειδή είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιούν fillers και να καλύπτουν τις ατέλειες με μακιγιάζ.

Πρώτος στην λίστα ήταν ο Τζον Γκούντμαν, ο οποίος, όπως είπαν οι ειδικοί, είχε δραστικά λιγότερο όγκο στο πρόσωπο και, ως αποτέλεσμα, περισσότερο χαλαρό δέρμα που είχε σχηματίσει ρυτίδες.

Διαβάστε ακόμα: Η Sharon Osbourne που έχασε 28 κιλά με το ΟΖΕMPIC αποκαλύπτει: «Είχε παρενέργειες και τώρα δεν μπορώ να ξαναπάρω, έχω μείνει 45 κιλά»

Η δρ Ραμαναντάμ δήλωσε: «Δεν έχει απασχολήσει τις ειδήσεις για κάτι σχετικά με το Ozempic, οπότε δεν ξέρω αν φταίει αυτό... Αλλά ακόμη και με μια απλή απώλεια βάρους βλέπεις περισσότερες γραμμές, περισσότερες ρυτίδες και περισσότερη αποφόρτιση στο πρόσωπό τους. Αυτές οι αλλαγές είναι πολύ χαρακτηριστικές της συνολικής απώλειας βάρους, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιήθηκαν φάρμακα για την απώλεια κιλών».

Ο επόμενος στη λίστα είναι ο Σκοτ Ντίζικ -για τον οποίο υπάρχουν έντονες φήμες ότι παίρνει Ozempic-, με τους γιατρούς να επισημαίνουν τις βυθισμένες περιοχές κάτω από τα μάτια του.

Κατέταξαν, επίσης, τον Ρόμπι Γουίλιαμς μεταξύ των διασημοτήτων με πρόσωπο Ozempic, με τη δρ. Ραμαναντάμ να λέει: «Μπορείτε να παρατηρήσετε ένα κοίλωμα κάτω από τα μάτια και τα μάγουλα, καθώς και περισσότερες ρυτίδες που εμφανίζονται λόγω της απώλειας όγκου. Με τον Ρόμπι, μπορείτε να δείτε τα άμεσα αποτελέσματα της απώλειας βάρους».

Ο διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε ο ίδιος την απώλεια βάρους του, λέγοντας πως οφειλόταν σε «κάτι σαν Ozempic» και χαρακτήρισε την απώλεια των κιλών «χριστουγεννιάτικο θαύμα».

Μεταξύ των γυναικών, και οι δύο γιατροί είπαν ότι η Σάρον Όσμπορν αποτελεί το πιο δραματικό παράδειγμα του «προσώπου Ozempic», με την ίδια την Όσμπορν να αποκαλύπτει ότι έχασε 20 κιλά από τη χρήση του Ozempic και ότι στη συνέχεια «δεν μπορούσε να σταματήσει να χάνει βάρος».

«Τα μάτια της φαίνονται πιο βυθισμένα, τα μάγουλά της έχουν περισσότερη κοιλότητα. Υπάρχει, επίσης, σημαντική απώλεια όγκου στο πρόσωπο και περισσότερες ρυτίδες που σχετίζονται με αυτό» δήλωσε η δρ Ραμαναντάμ.

Διαβάστε ακόμα: Τελικά πήρε χάπια Ozempic η Oprah Winfrey! Νέα αδυνατισμένη εμφάνιση σε βραδινή της έξοδο (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ