Μαρί Κωνσταντάτου: Νέα εμφάνιση πλάι στον σύζυγο της, Γιάννη Κεντ - Με δερμάτινο κολάν & αμάνικο jacket (φωτό)

Πήγαν σε θεατρική παράσταση

Το κοινό της Αθήνας υποδέχτηκε ενθουσιασμό τη μεγάλη μουσικοθεατρική παράσταση του ΚΘΒΕ «Βίρα τις άγκυρες», του εμβληματικού έργου των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα, μέσα από τη νέα σκηνοθετική προσέγγιση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, Αστέριου Πελτέκη.

Μια παραγωγή που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 25.000 θεατές, στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζεται τώρα στην Αθήνα, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία.

Την λαμπερή πρεμιέρα η οποία δόθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, στο Θέατρο Παλλάς, παρακολούθησε πλήθος θεατών και εκπρόσωποι του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου που καταχειροκρότησαν τους σπουδαίους συντελεστές και το εξαιρετικό σύνολο των ταλαντούχων ηθοποιών, μουσικών και χορευτών που συμμετείχαν.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων εντοπίσαμε και τη Μαρί Κωνσταντάτου με τον σύζυγο της, Γιάννη Κεντ.

Πόζαραν στο φακό με χαμόγελο και φοβερό στιλ.

Για την περίσταση η συγγραφέας φόρεσε ένα total black σύνολο με Τ-shirt κάτω από ένα αμάνικο shearling τζάκετ και δερμάτινο biker κολάν.

Διαβάστε ακόμη: Η Μαρί Κωνσταντάτου αποκάλυψε: "Έχω παντρευτεί εδώ και πολύ καιρό, σε λίγο θα έχουμε επέτειο" - Ο "κρυφός" γάμος με τον Γιάννη Κεντ (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Εντυπωσιακή Μαρί Κωνσταντάτου: Σε νέα εμφάνιση χεράκι- χεράκι με τον Γιάννη Κεντ (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ