Δάκρυσε ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη: Μόλις έμαθε για τις συλλήψεις αγκάλιασε τους συναδέλφους του γιού του (βίντεο)

Η δικογραφία περιλαμβάνει 150 άτομα, περισσότερες από 50 προσαγωγές-συλλήψεις έγιναν σήμερα, «να δικαιωθεί η μνήμη του» λέει ο πατέρας του αστυνομικού που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα
 

Δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά του ο πατέρας του δολοφονημένου Γιώργου Λυγγερίδη στο άκουσμα των συλλήψεων που αφορούν τον τραυματισμό του γιου του με ναυτική φωτοβολίδα που οδήγησε στον θάνατό του. «Πρέπει να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού μου», είπε.

Ο πατέρας του αστυνομικού το πρωί της Δευτέρας 22/4 βρισκόταν σε εκδήλωση για την οπαδική βία, όταν έμαθε τα νέα με τις εξελίξεις στην υπόθεση του γιου του και άρχισε να αγκαλιάζει έναν έναν τους συναδέλφους του Γιώργου.

«Περιμένουμε τη δικαιοσύνη να πράξει αυτό που πρέπει. Σήμερα ξεκινήσανε, απ’ ό,τι μάθαμε. Πρέπει να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού μου. Ο ήρωας. Ο γιος μου. Για όλη την Ελλάδα, για όλη την αστυνομία. Είναι η καινούρια μου οικογένεια, όλα τα παιδιά μου, εδώ μέσα είναι ο γιος μου. Όλους τους αγκάλιασα έναν έναν. Αυτοί μου δίνουν κουράγιο, αυτοί με κρατάνε όρθιο», δήλωσε στην κάμερα του OPEN με δάκρυα στα μάτια ο Αθανάσιος Λυγγερίδης, αναφερόμενος στη διμοιρία του γιου του.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Δεκάδες συλλήψεις χούλιγκαν για την υπόθεση του αστυνομικού που σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα – Ολονύχτια αστυνομική επιχείρηση


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ευρείας κλίμακας επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται στο περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού αστυνομικού την 7-12-2023 σε αθλητική διοργάνωση στο Ρέντη. Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί προσαγωγή δεκάδων ατόμων, καθώς και μεγάλος αριθμός ερευνών σε οικίες και οχήματα, ενώ έχουν κατασχεθεί διάφορα πειστήρια».

Διαβάστε ακόμα: Υπέκυψε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στου Ρέντη: Του είχαν ακρωτηριάσει το πόδι για να τον σώσουν - Ήταν 20 μέρες στη ΜΕΘ (φωτό & βίντεο)

Αρκετές προσαγωγές έχουν ήδη μετατραπεί σε συλλήψεις. Η δικογραφία που σχηματίζεται περιλαμβάνει περισσότερα από 150 άτομα.

Διαβάστε ακόμα: Θρήνος στο τελευταίο αντίο του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στου Ρέντη (φωτό - βίντεο) 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ