Shirley MacLean: Σπάνια εμφάνιση της 90χρονης superstar των 60s – Δείτε πως είναι σήμερα (φωτό)

Με μαύρα γυαλιά κι ένα καπέλο, απόλαυσε το μεσημεριανό της στο Μαλιμπού.

Η καλλονή ηθοποιός, Shirley MacLean βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όμως η πανέμορφη σταρ του Χόλιγουντ γιόρτασε πρόσφατα τα 90ά γενέθλιά της στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η 90χρονη σταρ απολαμβάνει ένα χαλαρό γεύμα στο Μαλιμπού, φορώντας ένα καπέλο και μαύρα γυαλιά.

Διαβάστε ακόμα: Ομορφιές μίας άλλης εποχής: Julie Christie, Ursula Andress, Catherine Deneuve με τουαλέτες & λευκά γάντια – Τα 70s χτενίσματα & πολύ glamour (φωτό)

Σύμφωνα με την Daily Mirror, η σταρ του σινεμά ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα απομνημονεύματά της με τίτλο «The Wall of Life», τα οποία θα περιλαμβάνουν φωτογραφίες και ιστορίες από τη λαμπρή καριέρα και την προσωπική της ζωή. 

Τα απομνημονεύματα αυτά θα εμπεριέχουν ανέκδοτες ιστορίες για τις σχέσεις της με τον Elvis Presley, τον Jack Nicholson, τον Δαλάι Λάμα και όχι μόνο.

Στο βιβλίο θα περιγράφονται επίσης τα σημαντικότερα σημεία της καριέρας της, οι προσωπικές της σχέσεις και οι λογοτεχνικές της προσπάθειες, συμπεριλαμβανομένης της αποξενωμένης σχέσης της με την κόρη της.

Για την ιστορία, Η Μακ Λέιν υπήρξε παντρεμένη με τον επιχειρηματία Στιβ Πάρκερ, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, τη Σάχι, από το 1952 μέχρι και το 1982.

Διαβάστε ακόμα: Vintage Pic: Όταν η αρρενωπότητα του Jean Paul Belmondo ξεχείλιζε και η καλλονή Jacqueline Bisset δεν έκαναν αυξητική στήθους...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ