Η Αννίτα Μπραντ απαντά στα άσχημα σχόλια για την μητρότητα μετά τα 40: «Καμιά φορά ο Θεός δεν σου δίνει αυτό που θέλεις σε πιο νεαρή ηλικία» (φωτό)

Η σύζυγός του φωτογράφου Χάρη Χριστόπουλου δεν τα αφήνει να πέσουν κάτω...

γνωστή make-up artist Ανίτα Μπραντ και σύζυγός του σπουδαίου φωτογράφου Χάρη Χριστόπουλου «δέχθηκε» επίθεση στα social media για την ηλικία που απέκτησε το δεύτερο παιδί της. 

Συγκεκριμένα, 45χρονη Ανίτα Μπραντ, ανέβασε stories, όπου καταγράφονται τα όσα της έγραψε follower της σχολιάζοντας την ηλικία που απέκτησε το δεύτερο παιδί της, αλλά και η απάντηση που του έδωσε.

«Ρε γριά, τι θα γίνει με εσένα, τεμπέλα, βγαίνεις στα κανάλια ως τι; Επάγγελμα δεν έχεις; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Έκανες παιδιά κοντά στα 50, γριά, τα παιδιά χρειάζονται νέους ανθρώπους», σχολίασε στο πρώτο του μήνυμα που της έστειλε τον Σεπτέμβριο ο εν λόγω follower της, με την ίδια να του απαντά: «Καημένε μου άνθρωπε, σε λυπάμαι για την κακία που σε τρώει από μέσα σου! Άνοιξε μωρέ την καρδιά σου, μπας και καταλάβεις τι σημαίνει αγάπη στη ζωή».

Ο ίδιος, ωστόσο, όπως «μαρτυρά» το δεύτερο σχετικό story που ανήρτησε η Ανίτα Μπραντ, επανήλθε μερικούς μήνες αργότερα, και συγκεκριμένα προ ολίγων ημέρων, στέλνοντάς της ένα δεύτερο μήνυμα στο ίδιο «πνεύμα»: «Γριά, τι θα γίνει με εσένα, 50 χρονών και έχεις ένα μικρό παιδάκι. Παλιόγρια, ουστ».

Διαβάστε ακόμα: Χάρης Χριστόπουλος: «Τον μικρό θα τον ονομάσουμε Νικόλα - Θα τον βαφτίσουμε στα 6, για να το καταλάβει» (βίντεο)

«Θα μπορούσα να γράψω κατεβατό για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν θα μπω όμως στη διαδικασία. Θα μείνει στο ότι ο Θεός καμιά φορά δεν σου δίνει αυτό που θέλεις σε πιο νεαρή ηλικία. Αλλά όχι και πενηντάρα. Αλλά και να ήμουν, και πάλι δεν έχεις κανέναν λόγο να κρίνεις τις επιλογές ανθρώπων που δεν γνωρίζεις καν. Που δεν ξέρεις τι αξίες κουβαλάνε, που δεν ξέρεις με τι τρόπο φροντίζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους, και δεν ξέρεις την αγάπη και τη φροντίδα που τους δίνουν. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Κράτα αυτό στο μυαλό σου», απάντησε σε story της η Αννίτα Μπραντ.

Για την ιστορία η Ανίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος έγιναν γονείς για δεύτερη φορά πριν από έναν, χρόνο, με τη make-up artist να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. 

Τον πρώτο τους γιό τον απέκτησαν το 2020.

Διαβάστε ακόμα: Χάρης Χριστόπουλος για τη σύζυγό του Anita Brand: "Αυτό δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ" - "Ήμουν ορκισμένος εργένης"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ