Zendaya -Tom Holland: Το ζευγάρι σκέφτεται να περάσει τη σχέση στο επόμενο level – Νέος γάμος στο Hollywood; (φωτό)

Ετοιμαστείτε!

Ένα από τα αγαπημένα νεαρά ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο Τομ Χόλαντ και η Ζεντάγια σκέφτονται να περάσουν την σχέση του στην επόμενη φάση. 

Πηγή του περιοδικού People αναφέρει: «Υπήρξε συζήτηση για γάμο και αυτό είναι αλήθεια».

Ο Βρετανός ηθοποιός και η πρωταγωνίστρια του «Euphoria» γνωρίστηκαν στα γυρίσματα για την τριλογία των «Spider-Man» ταινιών.

Από τότε μέχρι και σήμερα, οι 27χρονοι κρατούν την σχέση τους μακριά από την δημοσιότητα. 

Κάνουν βέβαια μερικές σπάνιες κοινές εμφανίσεις και αναφορές, ο ένας για τον άλλο.

Διαβάστε ακόμα: Zendaya-Tom Holland: Τα lovebirds του Χόλυγουντ πήγαν μαζί στον αγώνα τένις της Μαρίας Σάκκαρη - Τραγούδησαν & πέρασαν τέλεια (φωτό-βίντεο)

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ζεντάγια αναφέρθηκε στη σχέση τους, αλλά και το πώς άλλαξε η ζωή του Χόλαντ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως είπε: «Ήμασταν και οι δύο πολύ, πολύ νέοι, αλλά η καριέρα μου ήταν ήδη κατά κάποιο τρόπο σε εξέλιξη, και η δική του άλλαξε εν μία νυκτί. Τη μια μέρα είσαι παιδί και είσαι στην παμπ με τους φίλους σου και την επόμενη μέρα είσαι ο Spider-Man. Σίγουρα είδα τη ζωή του να αλλάζει κατά κάποιο τρόπο μπροστά του. Αλλά το χειρίστηκε πολύ όμορφα».

Τον Ιανουάριο του 2024, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για χωρισμό ανάμεσά τους. Τότε, ο Χόλαντ ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι σε καμία περίπτωση χωρισμένοι».

«Η σχέση μας είναι κάτι που προστατεύουμε απίστευτα και θέλουμε να το κρατήσουμε όσο το δυνατόν πιο ιερό» είχε δηλώσει ο Χόλαντ στο «Hollywood Reporter» τον Ιούνιο. «Δεν πιστεύουμε ότι το οφείλουμε σε κανέναν, είναι δικό μας θέμα και δεν έχει καμία σχέση με την καριέρα μας».

Διαβάστε ακόμα: Made in Greece η εμφάνιση της Zendaya - Με neon τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη εμπνευσμένη από το τένις! (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ