Βασιλιάς Κάρολος: Επέτειος ενός χρόνου της στέψης του ασθενή Royal - Το Μπάκιγχαμ γιορτάζει το γιορτάζει με ένα συγκλονιστικό βίντεο

Πριν από ένα χρόνο έγινε η στέψη του 75χρονου Βασιλιά.

Ο ασθενής αλλά δυνατός κατά τα άλλα Βασιλιάς Κάρολος γιορτάζει σήμερα την ημέρα της στέψης του

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή ενθρόνισης του πρωτότοκου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Με αφορμή την πρώτη επέτειο της στέψης, το Μπάκιγχαμ μοιράστηκε βίντεο με στιγμιότυπα που δεν έχουν δημοσιευτεί από την ημέρα εκείνη.

Το βίντεο για την επέτειο στέψης του βασιλιά Καρόλου

Διαβάστε ακόμα: Βασιλίας Κάρολος: Πρώτη επίσημη επίσκεψη με ιδιαίτερο συμβολισμό – Πλάι του η Βασίλισσα Καμίλα – Πολύ χαρούμενος που επέστρεψε! (φωτό & βίντεο)

«Σήμερα είναι η πρώτη επέτειος της στέψης του βασιλιά και της βασίλισσας στο Αβαείο του Ουέστμινστερ. Εκτός από την ίδια τη τελετή, το Σαββατοκύριακο της Στέψης πραγματοποιήθηκε πομπή με άμαξες στο κέντρο του Λονδίνου, πτήσεις αεροσκαφών, βασιλικός χαιρετισμός από 4.000 στρατιώτες στους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ, συναυλία στο κάστρο του Ουίνδσορ και πρωτοβουλία εθελοντισμού σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ποια είναι η αγαπημένη σας ανάμνηση από το Σαββατοκύριακο;», γράφει στην ανάρτησή του ο επίσημος λογαριασμός του Παλατιού στο Twitter.

Από την περασμένη εβδομάδα, του Βασιλιά Καρόλου του επετράπη να ξανα ξεκινήσει τα βασιλικά του καθήκοντα, κάνοντας παράλληλα τις θεραπείες του.

Εχθές, ο Βασιλιάς Κάρολος, εμφανίστηκε ευδιάθετος καθώς συνομιλούσε με εφημέριο μετά την κυριακάτικη λειτουργία.

Διαβάστε ακόμα: Ασυγκράτητα γέλια από τον καρκινοπαθή Βασιλιά Κάρολο σε ιππικό αγώνα – Με αγκαλιές & φιλιά τον υποδέχτηκαν η Δούκισσα Σόφι & η ανιψιά του Ζάρα Τίνταλ (φωτο & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ