Story of the day! Ζευγάρι με 2 αγοράκια απέκτησε 4 ολόιδια μεταξύ τους κοριτσάκια - "Θέλαμε να τους δώσουμε άλλο ένα αδερφάκι αλλά ..."

Ένα στα 15 εκατομμύρια

Κι εκεί που λένε ότι δεν γίνονται θαύματα ακούς το παρακάτω!

Οικογένεια απέκτησε ομοζυγωτικά τετράδυμα κοριτσάκια.

Συγκεκριμένα, στο Τέξας η Mercedes Sandhu με τον Jonathan Sandhu πέτυχαν το ένα στα 15 εκατομμύρια, δηλαδή να έχουν τέσσερα, ολόιδια μεταξύ τους, κοριτσάκια.

Η Hannah Grace, η Lucy Marie, η Rebecca Claire και η Petra Anne γεννήθηκαν με καισαρική τομή στις 29 εβδομάδες κύησης.

Η μικρότερη ήταν η Petra, που ζύγιζε 1 κιλό και 200 γραμμάρια, ενώ η μεγαλύτερη, η Hannah γεννήθηκε με 1 κιλό και 400 γραμμάρια. Η Mercedes, 34 ετών, και ο Jonathan, 37 ετών, που είναι και οι δύο μηχανικοί, είναι επίσης γονείς του Luke, 3 ετών, και του Aaron, 18 μηνών.

«Δεν προσπαθούσαμε με κανένα τρόπο να αποκτήσουμε άλλο παιδί, αλλά ήμασταν ενθουσιασμένοι. Μας άρεσε η ιδέα να δώσουμε στα αγόρια μας ένα άλλο αδερφάκι», λέει η Mercedes στο TODAY.com. «Όταν όμως μάθαμε ότι ήταν τέσσερις… Θεέ μου!».

«Εφόσον ήταν η τρίτη μου εγκυμοσύνη, είπα στον Jonathan ότι δεν χρειαζόταν να έρθει στο ραντεβού. Λοιπόν, είμαι εκεί χωρίς αυτόν, γελάω και μετά κλαίω. Είμαι λίγο σε υστερία. Και ο γιατρός μου λέει, ‘ας φωνάξουμε τον άντρα σου’!»».

«Ρωτούσε συνέχεια, ‘Σοβαρά μιλάς;’» θυμάται η Mercedes. «Προσπαθούσα να μην σκέφτομαι πολύ τα αρνητικά γιατί αυτό δεν μου έκανε καλό», λέει η Mercedes. «Οι πιθανότητες να συλλάβουμε πανομοιότυπα τετράδυμα είναι συγκλονιστικές», λέει ο Jonathan.

instagram @thesandhucrew

Ωστόσο, η Mercedes και ο Jonathan ανέπνευσαν βαθύ αναστεναγμό ανακούφισης όταν η Hannah, η Lucy, η Rebecca και η Petra γεννήθηκαν την 1η Μαΐου. «Η εγκυμοσύνη ήταν υψηλού κινδύνου και για τη Mercedes, και έκλαιγα στην αίθουσα τοκετού γιατί επιτέλους ήταν όλοι ασφαλείς. Τα καταφέραμε», λέει ο ευτυχής μπαμπάς.

 Η Mercedes και ο Jonathan θα γιορτάσουν την πέμπτη επέτειο του γάμου τους στις 18 Μαΐου. «Είπα στον άντρα μου ότι τα μωρά είναι το δώρο μου για την επέτειο – πώς να το συναγωνιστεί οτιδήποτε άλλο αυτό;»!

Τα μωρά βρίσκονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών (NICU) στο Νοσοκομείο Παίδων του Τέξας.

Είναι υγιείς και τρώνε μέσω των σωλήνων τροφοδοσίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ