Βασιλική Μιλλούση: «Δεν υπάρχει σοκολάτα στο σπίτι για τα παιδιά - Θα φάνε μόνο σε πάρτυ» (βίντεο)

Μίλησε στην κάμερα του Alpha

Η ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μίλησε μεταξύ άλλων, για τη ζωή της με τον Λευτέρη Πετρούνια και τις κόρες τους και την ενασχόληση των παιδιών τους με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία.

«Δεν θα άλλαζα τίποτα. Κάθε μέρα ήταν ένα μάθημα που στο τέλος σε κάνει τον άνθρωπο που είσαι. Οι επιτυχίες, οι αποτυχίες, οι δυσκολίες και οι θυσίες, δεν θα άλλαζα τίποτα», είπε για την πορεία της στον αθλητισμό η Βασιλική Μιλλούση.


«Το μόνο που θα δούλευα περισσότερο είναι τον εαυτό μου και τη διαχείριση πολλών πραγμάτων», πρόσθεσε η Βασιλική Μιλλούση.

«Δεν τηγανίζουμε στο σπίτι, τρώμε πολύ υγιεινά στο σπίτι και το έχουμε συνηθίσει. Δεν έχει μπει η σοκολάτα στο σπίτι μας, είπε σχετικά με το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούν στο σπίτι με τις κόρες της.

Από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα πάρτι, ξεκίνησαν και να χαλάνε τα παιδιά τις διατροφικές του συνήθειες. Όμως έχουν μέτρο, ούτε θα τους το στερήσω, ξέρουν αν ζητήσουν κάτι θα τους το δώσω. Η μεγάλη είναι πιο πολύ του γλυκού, η μικρή λιγότερο. Τρώνε μακαρόνια, κρέας και κάνα φακόρυζο τους αρέσει», είπε η Βασιλική Μιλλούση καλεσμένη στο Happy Day.

Διαβάστε ακόμη: Περήφανη η Βασιλική Μιλλούση για τον Λευτέρη Πετρούνια - "Ναι είσαι ο καλύτερος αθλητής της Ευρώπης - Πάντα δίπλα σου" (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ