Το κοινωνικό μήνυμα της Kate Upton: Έδωσε μάχη και πέτυχε να «αναρτώνται» οι χυμώδεις γυναίκες, κερδίζοντας τον αγώνα χιλιάδων ομοίων της σε ολόκληρη τον κόσμο»

Η Kate Upton δεν αποτελεί απλώς μια ωραία κοπέλα. Η Kate Upton αποτελεί ένα κοινωνικό μήνυμα!



Το μοντέλο με το πληθωρικό κορμί βρίσκεται στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue Ιουνίου (πρόκειται για τρίτο εξώφυλλο της για το συγκεκριμένο περιοδικό μετά τα δυο που έκανε για τη βρετανική έκδοση του) και αποκαλύπτει ότι στο ξεκίνημα της καριέρας της έδωσε μάχη με μάνατζερ και ατζέντηδες: «Τα κορίτσια με μεγάλο στήθος δεν έκαναν φωτογραφίσεις για τους μεγάλους οίκους μόδας.



Η δικαιολογία ήταν πώς τα ρούχα δεν εφάρμοζαν καλά πάνω τους. Εγώ πάλεψα πολύ για να με δεχτεί ο χώρος όπως ακριβώς είμαι. Ένιωθα από την αρχή ότι η επιτυχία της δικής μου μάχης θα ήταν επιτυχία για χιλιάδες χυμώδη κορίτσια σε ολόκληρη τον κόσμο».



Συγχαρητήρια στην Kate, λοιπόν, που έδωσε τον τίμιο αγώνα της και δικαιώθηκε. Και τώρα που έχετε όλα τα δεδομένα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τη φωτογράφιση της στις ακτές της Καραϊβικης από τον Mario Testino όπως ακριβώς της αξίζει: Σαν μια γνήσια, πολιτική πράξη.











homme.imerisia.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ