Η πανέμορφη και πάντα κομψή Jessica Biel ποζάρει για το Dior, φορώντας μονόχρωμα σύνολα Demarchelier - Αυτό θα πει φινέτσα και στυλ

Είναι γνωστή για την κλασική κομψότητά της. Η Jessica Biel την απογείωσε στη φωτογράφιση για το Dior Mag's summer edition φορώντας την τελευταία pre-fall collection.

Είναι γνωστή για την κλασική κομψότητά της. Η Jessica Biel την απογείωσε στη φωτογράφιση για το Dior Mag's summer edition φορώντας την τελευταία pre-fall collection.



Η 32χρονη ηθοποιός ποζάρει στον φακό του Γάλλου fashion photographer Patrick Demarchelier, φορώντας μονόχρωμα σύνολα του Οίκου.

Σε μία λήψη, η ηθοποιός ατενίζει προς τα πάνω με το στόμα της ελαφρώς ανοιχτό και τα χέρια της σταυρωμένα. Φοράει ένα χοντρό λεοπάρ ζιβάγκο φόρεμα και τα μαλλιά της είναι μαζεμένα και κρυμμένα μέσα στο κολάρο του ζιβάγκο.

Σε μία άλλη λήψη, η σύζυγος του Justin Timberlake ξαπλώνει σε έναν καναπέ με το ένα της χέρι να στηρίζει το κεφάλι της και το άλλο να αγκαλιάζει τη σιλουέτα της. Φορώντας μία λευκή μπλούζα με ένα μανίκι και μία μακριά μαύρη φούστα η ηθοποιός θυμίζει πραγματικό μοντέλο.



Η Jessica δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εκτίμηση που τρέφει για τον Οίκο: «Για ένα παιδί που μεγάλωσε στην Αμερική, η ιστορία, η κομψότητα και το ευρωπαϊκό στοιχείο του Οίκου Dior, το κάνει να νιώθει τόσο ξεχωριστό».

Στο περιοδικό αναγράφεται πως: «Αυτό που κάνει την Jessica Biel τόσο αξιαγάπητη, εκτός του ότι ζήτησε από τον Demarchelier να ποζάρουν για μία selfie, είναι το γεγονός ότι είναι τόσο αυθόρμητη, ενώ περιγράφεται και το πώς η Jessica ανακάλυψε τον Οίκο Dior μετά την άφιξη του Raf Simmons ως καλλιτεχνικού διευθυντή.



Η Jessica μοιράστηκε κάποιες backstage στιγμές από τη φωτογράφιση στο προσωπικό της προφίλ στο Whosay. Στη μία φωτογραφία η Jessica ποζάρει μπροστά από τον φακό Demarchelier και στην άλλη τον κρατάει από το χέρι, δείχνοντας τον θαυμασμό της για τον διάσημο φωτογράφο.



πηγή: http://perezhilton.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ