«Νοιώθω σαν να κάνω έρωτα με το κοινό», δηλώνει στην Οπρα Γουίνφρεϋ ο Έλληνας συνθέτης Yanni, ο Καλαματιανός που πούλησε 20 εκ. δίσκους, με live σε 40 χώρες: Πρωτοσέλιδο σε Huffington Post

«Νοιώθω σαν να κάνω έρωτα με το κοινό και το κοινό με εμένα» δηλώνει o Yanni  στο κανάλι της διασημότερης και ισχυρότερης γυναίκας των διεθνών media, Οπρα Γουίνφρευ ,το Own ,που αναμεταδιδεται μέσα και από την πλατφόρμα του Huffington Post .




«Νοιώθω σαν να κάνω έρωτα με το κοινό και το κοινό με εμένα» δηλώνει o Yanni  στο κανάλι της διασημότερης και ισχυρότερης γυναίκας των διεθνών media, Οπρα Γουίνφρευ ,το Own ,που αναμεταδιδεται μέσα και από την πλατφόρμα του Huffington Post.



«Ο Γιάννης μας απο την Καλαμάτα με πωλήσεις δίσκων πάνω από 20 εκ και εξαιρετικές εμφανίσεις σε live performances σε πάνω απο 40 χώρες ανά τον κόσμο μεταξύ αυτών στο TajMahal της Ινδίας αλλά και στο Ηρώδειο», σημειώνει εκθειάζοντάς τον, το Own - Huffington Post και αφιερώνοντας του πρωτοσέλιδο post και βίντεο.

Ο Yanni εγινε γνωστός στη δεκαετία του 90 και από την σχέση του με την Λιντα Εβανς πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια της Δυναστείας που τον ερωτεύτηκε σφόδρα . 


«Δίνω ενέργεια στο κοινό μου και παίρνω φυσικά. Με εμπιστεύονται, διαφορετικά δεν  θα γέμιζα το Taj Mahal ». Σωστά τα λέει ο successful Yanni. Καλή συνέχεια!

























Επιμέλεια: ΕΝ

Πηγή:www.huffingtonpost.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ