Όταν ο Πρίγκιπας, ο σκύλος του Παύλου και της Ανέτ μεγάλωσε και χοροπηδάει γαυγίζοντας μόνο σαν δει το αφεντικό του να ετοιμάζεται για κολύμπι - Δείτε την αγαπησιάρικη σκηνή (φωτό)

Ο Παύλος και  η Ανέτ αγαπούν τον Πρίγκιπα τον σκύλο τους που γερνάει σαν βασιλιάς.

Ο Παύλος και  η Ανέτ αγαπούν τον Πρίγκιπα τον σκύλο τους που γερνάει σαν βασιλιάς.





Η Ανέτ του δίνει τα φάρμακα του ανελλιπώς, τον ταΐζει όσο πρέπει γιατί όπως όλοι οι ηλικιωμένοι δεν  πρέπει να τρώει αυτό ή εκείνο, πρέπει να τρέφεται με συγκεκριμένη πλέον ποσότητα, κάτι που τον θλίβει, γιατί όντας κακομαθημένος από τα αφεντικά του, είχε γίνει λιχούδης.



Αφού πέρασε τα νιάτα του πηδώντας πάνω στον Παύλο σαν μωρό και προσφέροντας σε εμάς τους φίλους του εικόνες σαν αυτές που θα δείτε, τώρα πια περνάει τις μέρες του μάλλον χουζουρεύοντας και πιθανόν θα ονειρεύεται τις σκυλίτσες που αγάπησε και τα λουκούλλεια γεύματα που είχε ευτυχώς σε αφθονία όταν ήταν 5,6 χρονών.



Τώρα στα 13, εκείνο που τον ξυπνάει είναι μόνο ένα: όταν βλέπει τον Παύλο, το αφεντικό του να πάει να ρίξει βουτιά!





Τότε επανέρχεται η ζωτικότητα, τα κέφια του και τα γαβγίσματα του ακούγονται σε όλο τον Άγιο Κωνσταντίνο, στη μικρή παραλία έξω από το Αργοστόλι.



Τι θέλει να πει ο Πρίγκηψ;  «Παύλο ή πάρε κι εμένα να κολυμπήσω ή μην κολυμπάς εσύ μόνος σου ... Αμέ είμαστε φίλοι - φίλοι αλλά η εμπιστοσύνη να είναι αμοιβαία ..»



Κείμενο-φωτογραφίες: Ειρήνη Νικολοπούλου



Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ