Δείτε τον ηθοποιό που θα ερμηνεύσει τον Yves Saint Laurent

Τον θυμόμαστε από τους Ατέλειωτους αρραβώνες (2004) και το Hannibal Rising (2007) και την Πριγκίπισσα του Μονπεσιέ (2011).

Τον θυμόμαστε από τους Ατέλειωτους αρραβώνες (2004) και το Hannibal Rising (2007) και την Πριγκίπισσα του Μονπεσιέ (2011).

Τώρα, ο 28χρονος Γάλλος, που έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στο σποτ του ανδρικού αρώματος Bleu οίκου Chanel σε σκηνοθεσία Martin Scorsese καi στην καμπάνια του Longchamp δίπλα στην Kate Moss, θα μπει ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο της μόδας για να υποδηθεί τον Yves Saint Laurent στην ταινία που ετοιμάζει ο Bertrand Bonello.

Το σενάριο εστιάζει στο διάστημα 1965-1976 όταν ο μεγάλος μερτ βρισκόταν στο απώγειο της δημιουργικότητάς επηρεάζοντας δραστικά τη μόδα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Και ενώ ο ωραίος και φινετσάτος Gaspard βγήκε νικητής του μαραθώνιου casting και τα γυρίσματα υπολογίζεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2013, ο επί πενήντα συναπτά έτη σύντροφος και συνεταίρος του Yves Saint Laurent, Pierre Berge δεν έχει δώσει τη συγκατάθεσή του στο Bonello.

Ίσως επειδή είχε προλάβει να την αποσπάσει ο Jalil Lespert, ο οποίος έχει βάλει μπροστά το δικό του project, το οποίο επικεντρώνεται στη πολυετή σχέση ζωής των Saint Laurent και Berge.

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ