Είναι το WakeUpCall με αγουροξυπνημένους celebrities να μαζεύουν χρήματα για την UNΙCEF το νέο ice bucket challenge; Αλήθεια έτσι ξυπνάει η Ναόμι Κάμπελ με την βλεφαρίδα... κάγκελο; (φωτό)


To Ice Bucket Challenge έγινε παγκόσμια μόδα αποτελώντας μια πρόκληση την οποία ξεκίνησαν διάσημοι προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσουν και να ενημερώσουν την κοινή γνώμη για τη νόσο της αμυοτροφικής πλευρικής σκλήρυνσης (ALS) και να ενθαρρύνουν τις δωρεές για την έρευνα.

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03064/wakeupcall_naomi-c_3064611k.jpg
Ναόμι Κάμπελ

Στη συνέχεια, χιλιάδες ανά τον κόσμο χρήστες του διαδικτύου παραδειγματίστηκαν και άρχισαν να "λούζονται" με παγωμένο νερό.

Τώρα, ξεκινάει στο διαδίκτυο μέσω Twitter φυσικά, μια νέα καμπάνια. Το #wakeupcall άρχισε και πάλι από celebrities που καλούν σε υποστήριξη των παιδιών της Συρίας που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με το ISIS των τζιχαντιστών να προελαύνει.

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03065/wakeupcall-imbrugl_3065911k.jpg

Natalie Imbruglia


Στη νέα καμπάνια συμμετέχει και συντονίζει τις δωρεές η UNICEF, ενώ η Ναόμι Κάμπελ είναι μία από τις πρώτες που έσπευσαν να φωτογραφηθούν.

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03064/wakeupface-snow_3064457k.jpg
Dan Snow

Πώς λειτουργεί. Φωτογραφίζεσαι αγουροξυπνημένος και προκαλείς κάποιον άλλο να το κάνει και αυτός. Κάθε φωτογραφία συνοδεύεται από μια δωρεά στη UNICEF η οποία εκτιμά πως 6,5 εκατομμύρια παιδιά βρίσκονται εν μέσω πολεμικών συρράξεων στη Συρία το τελευταίο διάστημα.

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03064/wakeupface-bailey_3064475k.jpg
Model Laura Bailey

Ήδη έχουν λάβει μέρος στην πρόκληση ο Στίβεν Φράι, ο Τομ Χίντλεστον, η Νίκι Χίλτον, ο Ντέιβιντ Μόρισεϊ και όπως είπαμε και η Ναόμι Κάμπελ.    

Πατήστε εδώ για περισσότερες φωτό - telegraph.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ