Τη 40άρα Πενέλοπε Κρουζ ανέδειξε ως την πιο σέξι γυναίκα στον Πλανήτη για το 2015 το Esquire! Διαφωνεί κανείς;

Τι κι αν διανύει την 5η δεκαετία της ζωής της; Η εκρηκτική 40αρα Πενέλοπε Κρουζ, μοντέλο και ηθοποιός, μητέρα 2 παιδιών και σύζυγοε του Χαβιε Μπαρδέμ, έχει καταφέρει με το υποκριτικό της ταλέντο και το μεσογειακό της ταμπεραμέντο να κατακτήσει όλο τον ανδρικό πληθυσμό του πλανήτη. 

Μακριά από το κλισέ της ξανθιάς ή της γλυκανάλατης μελαχρινής η Πενέλεοπε Κρουζ είναι η γυναίκα με τις ιδανικές αναλογίες, τις απαραίτητες ατέλειες μα πάνω από όλα βγάζει μια φλόγα στα κινηματογραφικά πλατό που κάνει τους σκηνοθέτες να θέλουν να δουλέψουν μαζί της. 
Για τον λόγο αυτό, το Esquire αποφάισε να την αναδείξει ως την πιο σέξι γυναίκα της Γης για το 2014 και ομολογουμένως, λίγοι είναι όσοι θα διαφωνήσουν με αυτό!



Το 2009 η Κρουζ έγινε η πρώτη Ισπανίδα ηθοποιός που κέρδισε βραβείο Οσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία του Γούντι Αλεν «Vicky Christina Barcelona». Επίσης έχει προταθεί για το χρυσό αγαλματίδιο άλλες δύο φορές.

Οι προηγούμενες πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο ήταν για το 2013 η Σκάρλετ Γιόχανσον, για το 2012 η Μίλα Κούνις και για το 2011 η Ριάνα.















Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ