Progressive power yoga : για να χάσετε κιλά και να γίνετε πιο ευλύγιστη

Ο hot trainer της σόουμπιζ Μαρκ Μπλάντσαρντ συστήνει ένα νέο είδος δυναμικής προπόνησης, με το οποίο υπόσχεται να αλλάξει το σώμα αλλά και την αντίληψή μας για τη γιόγκα. Ο άνθρωπος που επιβλέπει τις σταρ Τζένιφερ Άνιστον, Ντρου Μπάριμορ και Τζένιφερ Λόπεζ την ώρα που εκτελούν τη στάση του «Κάτω Σκύλου» λανσάρει μια καινούρια σειρά DVDs με ασκήσεις για τους κοινούς θνητούς.

Ο hot trainer της σόουμπιζ Μαρκ Μπλάντσαρντ συστήνει ένα νέο είδος δυναμικής προπόνησης, με το οποίο υπόσχεται να αλλάξει το σώμα αλλά και την αντίληψή μας για τη γιόγκα.

Ο άνθρωπος που επιβλέπει τις σταρ Τζένιφερ Άνιστον, Ντρου Μπάριμορ και Τζένιφερ Λόπεζ την ώρα που εκτελούν τη στάση του «Κάτω Σκύλου» λανσάρει μια καινούρια σειρά DVDs με ασκήσεις για τους κοινούς θνητούς.

Συγκεκριμένα, στόχος του Μαρκ Μπλάντσαρντ μέσα από τη συλλογή με τίτλο Progressive Power Yoga Volume 1, 2 και 3 είναι, όπως τονίζει, «να δείξω απλές και κατανοητές ασκήσεις, οι οποίες σας βοηθούν να χάσετε κιλά, να αποκτήσετε ενέργεια και να τονώσετε το σώμα σας. Κάθε DVD παρουσιάζει ένα διαφορετικό, αναζωογονητικό είδος προπόνησης.

Clip from the DVD "Progressive Power Yoga Volume 1" with Mark Blanchard

 

Ξεκινάω με 60' ασκήσεων ειδικά μελετημένων να διευκολύνουν τη ροή της ενέργειας, αλλά και τη σωστή στάση του σώματος. Ακολουθούν 30' με κοιλιακούς, αλλά και πόζες που βοηθούν στην καλή ισορροπία. Το μάθημα ολοκληρώνεται με διατάσεις».

Ο ίδιος συστήνει προγράμματα τα οποία μπορεί να ακολουθήσει ο καθένας σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεται: αρχάριος, μέτριος ή προχωρημένος.

Clip from the DVD "Progressive Power Yoga Volume 2" with Mark Blanchard

 

Όπως υπογραμμίζει ο προπονητής, «πέρα από τα άλλα οφέλη, η γιόγκα ενεργοποιεί το μεταβολισμό, μειώνει το βάρος μετά την εγκυμοσύνη, βοηθά στην καταπολέμηση της αρθρίτιδας και στην αποκατάσταση του σώματος μετά από κάποιον τραυματισμό. Παράλληλα είναι και διασκεδαστική. Φανταστείτε λοιπόν πως έχετε τη δύναμη να κάνετε ένα πράγμα που βελτιώνει κάθε πτυχή της ζωής σας. Δεν θα το δοκιμάζατε;».

Clip from the DVD "Progressive Power Yoga Volume 3" with Mark Blanchard

 

Τέλος, ο ίδιος σημειώνει: «Το άλφα και το ωμέγα της γιόγκα είναι οι σωστές αναπνοές. Η εκγύμναση γίνεται πιο αποτελεσματική όταν εισπνέετε και εκπνέετε ομοιόμορφα, καθώς με τον τρόπο αυτό διοχετεύεται περισσότερο οξυγόνο στους μυς σας. Στόχος σας πρέπει να είναι δώδεκα εισπνοές και εκπνοές το λεπτό».

 Πηγή: elle.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ