Το «θρόνο» του Βασιλιά κερδίζουν στο διαδίκτυο τα social media

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι οι χρήστες του διαδικτύου από τα κινητά περνούν το 30% του συνολικού χρόνου πλοήγησης σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Η αύξηση σε ετήσια βάση τον Ιούλιο του 2012 άγγιξε το εντυπωσιακό 63%.


Όπως δείχνει έρευνα της εταιρείας μέτρησης επισκεψιμότητας στο διαδίκτυο, Nielsen Group, οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (social media) είναι οι ιστοσελίδες με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο, ενώ σε ύψη ρεκόρ έφτασε το τελευταίο έτος η επισκεψιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τα κινητά.
 
Η έρευνα της Nielsen που βασίστηκε σε καταγραφή της επισκεψιμότητας σε υπολογιστές και κινητά το χρονικό διάστημα Ιουλίου 2011 – Ιουλίου 2012, έδειξε ότι οι χρήστες του διαδικτύου δαπανούν το 20% του χρόνου πλοήγησης σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, δηλαδή αφιερώνουν εκεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα.
 

Σημειώνεται ότι τον φετινό Ιούλιο παρατηρήθηκε ότι οι επισκέπτες μέσων κοινωνικής δικτύωσης δαπανούν 90 δισ. περισσότερα λεπτά σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2011.
 
Η  έρευνα έδειξε επίσης ότι οι χρήστες του διαδικτύου από τα κινητά περνούν το 30% του συνολικού χρόνου πλοήγησης σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Η αύξηση σε ετήσια βάση τον Ιούλιο του 2012 άγγιξε το εντυπωσιακό 63%. Οι χρήση εφαρμογών μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυξήθηκε σε ετήσια βάση τον Ιούλιο, κατά 85%.
Πηγή:emea.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ