www.victoriabeckham.com:Η Βικτόρια Μπέκαμ επεκτείνεται ψηφιακά

Η Βικτώρια Μπέκαμ λανσάρει την άνοιξη του 2013 τον νέο διαδικτυακό τόπο της, το «victoriabeckham.com»

Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει πλέον αποδείξει ότι εκτός από σύζυγος διάσημου ποδοσφαιριστή και είδωλο της μόδας, μπορεί να είναι και μια πετυχημένη σχεδιάστρια ρούχων και αξεσουάρ που έχουν αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό. Μετά από μία ακόμη πετυχημένη χρονιά για το brand που φέρει το όνομα της, το κομψό και αψεγάδιαστο fashion icon αποφάσισε να επεκταθεί και στη ψηφιακή αγορά, λανσάροντας έναν νέο διαδικτυακό τόπο.


Το «victoriabeckham.com» θα είναι διαθέσιμο στους υπολογιστές μας την άνοιξη του 2013 και υπόσχεται να δώσει στους επισκέπτες του πολλά περισσότερα από κάθε άλλο site. Εκτός από τη δυνατότητα αγοράς των δημιουργιών της, οι λάτρεις της Μπέκαμ θα μπορούν να αντλήσουν ιδέες και έμπνευση από τις επιλογές ρούχων, αξεσουάρ και γυαλιών ηλίου που θα κάνει η ίδια.

«Αυτό το site βρίσκεται στα σκαριά εδώ και καιρό» δήλωσε σχετικά. «Το σημαντικό για μένα ήταν να μου ταιριάζουν ο τόνος, το ύφος, καθώς και η αισθητική του. Ήθελα να προσφέρω την καλύτερη δυνατή εμπειρία διαδικτυακής αγοράς στους πελάτες μου» συμπλήρωσε.

Οι κάτοικοι της Αμερικής και της Ευρώπης θα είναι οι πρώτοι που θα έχουν τη χαρά να το επισκεφθούν, αλλά το «victoriabeckham.com» θα επεκταθεί σύντομα και σε άλλες χώρες.



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ