Michael Kors: το πιο περιζήτητο εμπορικό σήμα στις ΗΠΑ - δείτε την κολεξιόν για το φθινόπωρο και χειμώνα 2013-2014

O Michael Kors  είναι το πιο περιζήτητο εμπορικό σήμα στις ΗΠΑ, σύμφωνα  με το κόσμου των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Digital Luxury Group.



O Michael Kors  είναι το πιο περιζήτητο εμπορικό σήμα στις ΗΠΑ, σύμφωνα  με το κόσμου των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Digital Luxury Group. Νίκησε δε, τον Marc Jacobs, ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση αλλά και τον Ralph Lauren, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη.

Το Digital Luxury Group αποκάλυψε ότι ο Kors είχε το 19,6% από τις περισσότερο από 31 εκατομμύρια αναζητήσεις στο διαδίκτυο, για 35 χώρες - συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Κίνας, της Βραζιλίας, της Ιαπωνίας, της Ρωσίας και των ΗΠΑ. Η έρευνα διεξήχθη από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο 2012. Ο Calvin Klein ήρθε τέταρτος, ακολουθούμενος από τους Vera Wang, Tory Burch, Kate Spade, Diane von Furstenberg, Betsey Johnson και Tom Ford. Το ενδιαφέρον για τον Kors συγκεντρωνόταν σε μεγάλο βαθμό γύρω από τα δερμάτινα είδη της εταιρίας.

"Οι μηχανές αναζήτησης αντικατοπτρίζουν καλύτερα τα συμφέροντα των πελατών από ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης" έιπε ο David Sadigh, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Digital Luxury Group . "Το πρόβλημα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το buzz. Οι μηχανές αναζήτησης είναι συνήθως πολύ πιο ακριβείς στην κατανόηση των πρωτογενών συμφερόντων."

Ακολουθεί η κολεξιόν του Michael Kors  για το φθινόπωρο και χειμώνα 2013-2014





































Πηγή: vogue.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ