Πάρτε μαθήματα στυλ από τη νέα Κάρι Μπράντσο, Άννα Σοφία Ρομπ

Η ηρωίδα του Sex & The City επέστρεψε ως 20χρονη στη σειρά The Carrie Diaries, μέσα από την οποία παρακολουθούμε τις περιπέτειες και την εξέλιξή της σε style icon.

Η ηρωίδα του Sex & The City επέστρεψε ως 20χρονη στη σειρά The Carrie Diaries, μέσα από την οποία παρακολουθούμε τις περιπέτειες και την εξέλιξή της σε style icon. Εμπνευστείτε από τις '80s εμφανίσεις της πρωταγωνίστριας Άννα Σοφία Ρομπ και αντιγράψτε το λουκ της στην πιο μοντέρνα εκδοχή του, μας προτρέπει το Elle!



Περφέκτο
Το κλασικό '80s κομμάτι μάς παρασύρει σε ροκ ρυθμούς
Άννα Σοφία Ρομπ: Στα γυρίσματα της σειράς, η νεαρή Κάρι προτίμησε ένα νεανικό casual λουκ, συνδυάζοντας το μπεζ τζάκετ με πουκάμισο σε γαλάζιο χρώμα, skinny τζην και animal print μπαλαρίνες.
2013: Το περφέκτο είναι η must επιλογή για κάθε ροκ κορίτσι. Επιλέξτε ένα σχέδιο με τονισμένους ώμους ή πειραματιστείτε με ένα κομμάτι από δέρμα πύθωνα. Αν ανήκετε στις πιο τολμηρές, ποντάρετε στο αγαπημένο στυλ της Τζένιφερ Λόπεζ, συνδυάζοντας ένα δερμάτινο τζάκετ με girly καυτό σορτς.

Φωτο: Από αριστερά δημιουργίες των οίκων Dsquared2, Salvatore Ferragamo, Balmain.



Φόρεμα με παγέτες
Μεταλλικά στοιχεία σάς μεταμορφώνουν σε σύγχρονη ντίβα
Άννα Σοφία Ρομπ: Στη Νέα Υόρκη των '80s τα στρας πρωταγωνιστούν και συνδυάζονται με φλούο χρώματα και animal prints.
2013: Αυτή τη σεζόν ετοιμαστείτε να λάμψετε! Μη φοβηθείτε να φορέσετε ένα μεταλλιζέ κομμάτι ακόμα και στο γραφείο, διατηρώντας ωστόσο τις ισορροπίες στο υπόλοιπο λουκ.

Φωτο: Από αριστερά δημιουργίες των οίκων Diane von Furstenberg, Fendi, Alexander McQueen.



Οριζόντιες ρίγες
Το απόλυτο trend της επόμενης σεζόν
Άννα Σοφία Ρομπ: Στη σειρά The Carrie Diaries οι πολύχρωμες οριζόντιες ρίγες σετάρονται με πουά μοτίβα, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα με '80s αισθητική.
2013: Οριζόντιες ρίγες στις αποχρώσεις του μπλε και του κόκκινου συνθέτουν το απόλυτο navy look. Στα ντεφιλέ του οίκου Dior το μαύρο παντρεύεται με το ροζ σε κομψά βραδινά φορέματα.

Φωτο: Από αριστερά δημιουργίες των οίκων Moschino, Michael Kors, Dior.



Καμπαρντίνα με ζώνη
Το must κομμάτι της άνοιξης
Άννα Σοφία Ρομπ: Η Κάρι Μπράντσο των '80s συνδυάζει την κλασική μπεζ καμπαρντίνα με girly κομμάτια. Πουά ντεσέν και prints στις αποχρώσεις του μοβ, του φούξια και του κίτρινου προσθέτουν την απαραίτητη ζωηρή πινελιά στο λουκ.
2013: Αποτελεί το πλέον βασικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και ντύνει με στυλ τις πιο ψυχρές ημέρες της άνοιξης. Επενδύστε σε μια μπεζ καμπαρντίνα, που ταιριάζει ιδανικά με κάθε outfit. Οι οίκοι προτείνουν να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους σε όλο το σύνολο.

Φωτο: Από αριστερά δημιουργίες των οίκων Burberry, Salvatore Ferragamo, Hermès.



Φόρεμα με όγκο από τη μέση και κάτω
Κατέκτησε τα ντεφιλέ των μεγαλύτερων σχεδιαστών για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013.
Άννα Σοφία Ρομπ: Ως Κάρι Μπράντσο ποντάρει συχνά σε μίντι κομμάτια και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το κοντό πράσινο τζάκετ κάνει τη διαφορά σε αυτό το '80s λουκ.
2013: Το στυλ που αγάπησε η Κάρι Μπράντσο επιστρέφει φέτος στις πασαρέλες. Το κλασικό φόρεμα ντύνεται με φλόραλ μοτίβα στην πιο ανάλαφρη εκδοχή του οίκου Julien David. Στο σόου του οίκου Dior αποκτά πολυτελή όψη, ενώ ο Alexander McQueen εμπνέεται από το περίφημο Studio 54, προτείνοντας μια πιο extreme παραλλαγή.

Φωτο: Από αριστερά δημιουργίες των οίκων Alexander McQueen, Dior, Julien David.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ