27η αγωνιστική Superleague - Μέρος Πρώτο - Τα... φώτα σε ΟΑΚΑ και Κρήτη

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά η 27η αγωνιστική της Σουπερλίγκ, που όσο φτάνουμε στο τέλος τα παιχνίδια αποκτούν χαρακτήρα τελικών.

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά η 27η αγωνιστική της Σουπερλίγκ, που όσο φτάνουμε στο τέλος τα παιχνίδια αποκτούν χαρακτήρα τελικών.


Στις 16:30 ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για τους γηπεδούχους ο χαρακτηρισμός ως ματς «ζωής ή θανάτου» σε αυτή την περίπτωση δεν αποτελεί δημοσιογραφικό κλισέ καθώς δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή τους. Δύσκολο το έργο του Γιάννη Πετράκη καθώς έχει απολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία και θέλουν να φύγουν από το Ηράκλειο με το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουν την θέση τους στα πλέι οφ.

Στις 17:15 ο Άρης αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό. Για τους Θεσσαλονικείς είναι αγώνας δίχως αύριο. Οτιδήποτε άλλο πλην της νίκης ισούται με καταστροφή. Οι θετικές ειδήσεις για τον Σούλη Παπαδόπουλο έχουν να κάνουν με την επιστροφή των Τάτου και Κοέλιο. Αναλόγως αντιμετωπίζει την αναμέτρηση και ο Πανθρακικός με τον Παύλο Δερμιτζάκη να έχει στην διάθεσή του τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Στις 19:30 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πλατανιά. Οι πράσινοι κυνηγούν την είσοδό τους στα πλέι οφ, έτσι οι τρεις βαθμοί με τον Πλατανιά κρίνονται ως εκ των ουκ άνευ. Ο Φάμπρι δεν υπολογίζει στους απόντες Σο, Σισοκό και Σεϊταρίδη. Ο Άγγελος Ανασταδιάδης έχει και αυτόν τον πονοκέφαλος των απουσιών όπως εκείνες των Αργυρόπουλου, Καστέλς και Κάλαϊτζιτς αλλά βασίζεται στον Μαραγκουδάκη που επέστρεψε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

15:00    SKODA Ξάνθη-Ατρόμητος

17:15     Βέροια-Κέρκυρα

17:15     Λεβαδειακός-ΑΕΚ

19:30   Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

19:30   Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ