Ριάνα: Φοράει total white outfit και μένουμε άφωνοι! - Μία διαχρονική τάση που η διάσημη τραγουδίστρια απογείωσε (φωτό)

Είναι το απόλυτο fashion icon...

Η 35χρονη τραγουδίστρια παραβρέθηκε την περασμένη Τρίτη στο Ulta στο Λας Βέγκας, εν όψει του πολυαναμενόμενου νέου λανσαρίσματος του beauty brand της, Fenty Beauty.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Η Rihanna, η οποία είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο μωρό της, φόρεσε ένα εντυπωσιακό total-white look το οποίο αποτελούταν από μια μάξι φούστα με ένα σέξι, ψηλό σκίσιμο, ένα κομψό ζιβάγκο και ασορτί τζιν μπουφάν. Η διάσημη fashionista ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα επίσης λευκό ζευγάρι τακούνια με λουράκια και λευκό eyeliner.

Rihanna

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η αγαπημένη τραγουδίστρια απέδειξε για μία ακόμη φορά πως διεκδικεί επάξια τον τίτλο της βασίλισσας της μόδας, καθώς δημιούργησε συγκλονιστικά fashionable και σέξι looks, αναδεικνύοντάς το baby bump της με περηφάνεια, αντί να το κρύβει, φέρνοντας μία μίνι επανάσταση στη maternity μόδα.

Διαβάστε ακόμη: Ριάνα: Sporty εμφάνιση με oversized μπλούζα σε βραδινή έξοδο - Chic και στην εγκυμοσύνη! (φωτό)

H εγκυμονούσα Ριάνα φόρεσε μια oversized μπλούζα του μπέιζμπολ και βγήκε για φαγητό

Το μυστηριώδες μαύρο, βρίσκει το αντίστοιχό του στη μίνιμαλ αισθητική του φρέσκου λευκό, που κάνει κάθε outfit να δείχνει πιο πολυτελές αλλά ταυτόχρονα δίνοντας μία μοντέρνα πινελιά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ