Πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας: Αποκαλύπτει ένα γλυπτό αφιερωμένο στην αγάπη - Τι φόρεσε στην παρουσίαση του (φωτό)

Μία ιδαίτερη δημιουργία ...

Λίγες μέρες πριν μπούμε κι επίσημα στο καλοκαίρι, το Δημαρχείο της Στοκχόλμης γιόρτασε την 100η επέτειό του. Η πριγκίπισσα Βικτώρια ενόψει αυτής της επετείου αποκάλυψε ένα νέο γλυπτό που υμνεί την αγάπη, τοποθετημένο μπροστά από την είσοδο του δημαρχείου.

Εγκαίνια γλυπτού μπροστά από την κεντρική είσοδο των νεόνυμφων στο δημαρχείο

Στις 23 Ιουνίου 1923, ο βασιλιάς Gustav V της Σουηδίας εγκαινίασε το νέο Δημαρχείο της Στοκχόλμης, που χτίστηκε από τον αρχιτέκτονα Ragnar Östberg. Η ημερομηνία των εγκαινίων, πριν από 100 χρόνια, είχε επιλεγεί να πέσει στην ημέρα 400 χρόνια μετά τη θριαμβευτική είσοδο στη Στοκχόλμη του βασιλιά Gustav Vasa, νεοεκλεγέντα πρώτου βασιλιά της Σουηδίας. Στις 23 Ιουνίου, ο βασιλιάς Carl XVI Gustav και η βασίλισσα Silvia παρευρέθηκαν στους εορτασμούς της εκατονταετηρίδας στο Δημαρχείο.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς & βασίλισσα της Σουηδίας: Δείτε τους μέσα στη βασιλική λέμβο για τα 100 χρόνια του Δημαρχείου της Στοκχόλμης - Η ασυνήθιστη είσοδος (βίντεο)

 

 

Η πριγκίπισσα Βικτώρια έχει επίσης συμμετάσχει σε εκδηλώσεις που σχετίζονται με την εκατονταετηρίδα του Δημαρχείου. Η διάδοχος του θρόνου αποκάλυψε ένα νέο γλυπτό μπροστά από την είσοδο που χρησιμοποιείται για να καλωσορίσει τη νύφη και τον γαμπρό με την οικογένειά τους. Το δημαρχείο είναι ένα διοικητικό κτίριο στο οποίο φυσικά συχνάζουν και χαρούμενες εκδηλώσεις όπως γάμοι.

Διαβάστε ακόμη: Οι Σουηδοί royals σε ένα γιορτινό βίντεο - Η διάδοχος Βικτώρια με τον σύζυγό της, την πριγκίπισσα Εστέλ και τον πρίγκιπα Όσκαρ

Το άγαλμα είναι ένα δώρο για την πόλη της Στοκχόλμης από εκείνη για να σηματοδοτήσει την εκατονταετηρίδα του δημαρχείου. Πρόκειται για ένα γλυπτό της νεαρής καλλιτέχνιδας Stina Persson με τίτλο Kärlekspar på klippan (Ερωτευμένο ζευγάρι στον γκρεμό). Παρών στα αποκαλυπτήρια του χάλκινου γλυπτού ήταν και ο πρίγκιπας Ντάνιελ.

Τι φόρεσε

Για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση η διάδοχος Βικτώρια έβαλε μία φανταστική γαλάζια δημιουργία Nia Midi και ασορτί γόβες marziostockholm.

Ολοκλήρωσε το look της κρατώντας ένα μπλε σατέν clutch Bottega Veneta και καλοκαιρινά σκουλαρίκια με πούπουλα kreugerjewellery. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ