Η πριγκίπισσα Ζάρα εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ και ο ιππότης πρωταθλητής του ράγκμπι! 12 χρόνια γάμου & συνεχίζουν (φωτό - βίντεο)

Χρόνια πολλά!

12 χρόνια κοινής πορείας για την πριγκίπισσα Ζάρα με τον αγαπημένο της Μάικ Τίνταλ.

Το δεύτερο, κατά σειρά, εγγόνι της βασίλισσας Ελισάβετ, και κόρη της πριγκίπισσας Άννας, ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, παρευρίσκεται στα βασιλικά events, αλλά δεν έχει πριγκιπικό τίτλο.

Διαβάστε ακόμη: Η πρώτη φωτό του πρίγκιπα Lucas, μόλις 2 μηνών! Ο νεογέννητος γιος της Zara & μικρότερος εγγονός της κόρης της Ελισάβετ

 

 

 

 

Με τον Μάικλ Τίνταλ γνωρίστηκε το 2003 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας σε ένα νυχτερινό μαγαζί και μετά από κάποια ραντεβού ξεκίνησε η σχέση τους, ενώ τον επόμενο χρόνο έκαναν τη πρώτη τους δημόσια εμφάνιση επισημοποιώντας το δεσμό τους.

Στη συνέχεια, έπειτα από μια μακροχρόνια σχέση, το 2010 ο Μάικ Τίνταλ έκανε πρόταση στη «πριγκίπισσα» του την ώρα που έβλεπαν ταινία στο σπίτι όπου ζούσαν μαζί.

Η επίσημη ανακοίνωση για τον αρραβώνα τους γίνεται ακριβώς ένα μήνα μετά τον αρραβώνα του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλεντον. Μάλιστα, εκείνη τη περίοδο είχε γίνει θέμα στο διαδίκτυο το όχι τόσο περιποιημένο μανικιούρ της Ζάρα Τίνταλ, σε αντίθεση με την Κέιτ Μίντλεντον που ήταν αψεγάδιαστο στις φωτογραφίες που έδωσε το Παλάτι στη δημοσιότητα.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Εδιμβούργο στις 30 Ιουλίου του 2011, τρεις μήνες μετά τον πριγκιπικό χλιδάτο γάμο του μέλλοντα βασιλιά της Αγγλίας, πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλεντον, η οποία πλέον φέρει τον τίτλο Δούκισσα του Κέμπριτζ.

Διαβάστε ακόμη: Royal Ascot 2021: Οι γαλαζοαίματες έβαλαν τα καπέλα & τα καλά τους! - Μπλε για την πριγκίπισσα Άννα, θαλασσί η Camila, μπεζ η Zara Tindall (φωτό & βίντεο)

Η Ζάρα Τίνταλ, χρησιμοποιεί το επώνυμο του συζύγου της, φόρεσε ένα λιτό σατέν νυφικό του σχεδιαστή Στιούαρτ Πάρβιν και το συνδύασε με διαμαντένια τιάρα από τη προσωπική συλλογή της μητέρας της, πριγκίπισσας Άννα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής η τιάρα της Ζάρα Τίνταλ ήταν ελληνική και άνηκε στη πριγκίπισσα Αλίκη, τη μητέρα του αγαπημένου της παππού, πρίγκιπα Φιλίππου. Οι προσκεκλημένοι του ζευγαριού δεν ξεπερνούσαν τα 400 άτομα και η δεξίωση δόθηκε στο ανάκτορο της βασιλικής οικογένειας στο Εδιμβούργο.

 

 



instagram @zara_tindall

 

 

Το πρώτο παιδί του ζευγαριού, η Μία- Γκρέις, θα γεννηθεί το 2014, ενώ το 2016 είχε αναγγελθεί επίσημα πως περιμένει δεύτερο παιδί, η ίδια απέβαλε. Τέσσερα χρόνια μετά το αγαπημένο ζευγάρι αποκτάει τη δεύτερη κόρη του, τη Λένα και τον Μάρτιο του 2021 γεννιέται ο μοναχογιός τους, Λούκας. Όπως, έγινε γνωστό, η Ζάρα Τίνταλ θα γεννήσει το τρίτο της παιδί στο μπάνιο του του διαμερίσματος όπου διαμένει η οικογένεια.

Διαβάστε ακόμη: «Βασίλισσα» η Kate με το καναρινί outfit, στα λευκά η glamorous Meghan - το εντυπωσιακό φούξια της πριγκίπισσας Zara (φωτό & βίντεο)

Να σημειώσουμε τέλος ότι βρίσκεται 19η στη σειρά διαδοχής του θρόνου αφού προηγείται ο μεγάλος της αδερφός Peter Phillips, και οι κόρες του πριγκίπισσες Savannah (12) και Isla (10 ετών).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ