Νότης Σφακιανάκης: Η πρώτη του εμφάνιση μετά από 3 χρόνια - Με γυαλιά και καπέλο (βίντεο)

Ο τραγουδιστής μπαίνει στο σπίτι του στη Βάρκιζα

Στο σπίτι του στη Βάρκιζα, μετά από τρία χρόνια απομόνωσης, κατεγράφη από τις τηλεοπτικές κάμερες ο Νότης Σφακιανάκης.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που έφερε στο φως η εκπομπή «Το Πρωινό», ο δημοφιλής τραγουδιστής καταγράφεται να φτάνει στο σπίτι του με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια να κατευθύνεται προς την είσοδο.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή ο Νότης Σφακιανάκης αντιλαμβάνεται τον δημοσιογράφο της εκπομπής που περίμενε υπομονετικά προκειμένου να εξασφαλίσει κάποιο πλάνο του, και χαιρετάει προς το μέρος του, φωνάζοντας «Γεια σας».

Δεν έχει χωρίσει από τη σύζυγό του -Μένουν μαζί με τον γιο τους

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Νότης Σφακιανάκης μένει όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τη σύζυγό του και τον γιο τους Απόλλωνα, με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει χωρίσει από τη σύζυγό του να διαψεύδονται.

Στο σχετικό βίντεο ο τραγουδιστής καταγράφεται να κρατάει κάποιες σακούλες με ψώνια, τις οποίες μεταφέρει στο εσωτερικό του σπιτιού του.

Όπως φαίνεται, ο Νότης Σφακιανάκης δεν μοιάζει να έχει αλλάξει ιδιαίτερα εξωτερικά στην πάροδο των χρόνων που έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν ισχύουν και τα σενάρια που είχαν ακουστεί ότι είναι απομονωμένος και κλεισμένος στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν ο Νότης Σφακιανάκης είχε επανέλθει στην επικαιρότητα μέσα από δηλώσεις πρώην συνεργατών του, που μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής έχει προχωρήσει σε διαζύγιο από τη σύζυγό του, αλλά και ότι αλλάζει συνεχώς τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, προκειμένου να μην τον εντοπίσουν.

Διαβάστε ακόμα: Light για Νότη Σφακιανάκη: «Μεγάλος άνθρωπος είναι, ας πάει να δει τα εγγόνια του, να φυτεύσει καμιά τομάτα» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ