Τζένιφερ Άνιστον: «Ξεκουράσου αδερφούλη» - Το συγκινητικό μήνυμα για τον Μάθιου Πέρι ραγίζει καρδιές

Οι συμπρωταγωνιστές του Μάθιου Πέρι από τα Φιλαράκια τον αποχαιρετούν ένας-ένας

Η Τζένιφερ Άνιστον αποχαιρετά τον αγαπημένο της φίλο και συμπρωταγωνιστή στην αγαπημένη σειρά τα "Φιλαράκια" με μία ανάρτηση που φέρνει δάκρια στα μάτια.

 

 

«Ωχ, αυτό έχει χτυπήσει βαθιά… Το να πρέπει να αποχαιρετήσω τον Μatty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναβιώσει. Όλοι βιώνουμε την απώλεια σε κάποιο σημείο της ζωής μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης. Το να είσαι σε θέση να ΚΑΤΣΕΙΣ πραγματικά με αυτή τη θλίψη σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές της χαράς και της ευγνωμοσύνης που έχεις αγαπήσει κάποιον τόσο βαθιά. Και εμείς τον αγαπήσαμε βαθιά», γράφει η Τζένιφερ Άνιστον κάτω από την ανάρτησή της με μία φωτογραφία των δυο τους από τα γυρίσματα της σειράς που αγαπήθηκε όσο καμία.

Στη συνέχεια γράφει: «Ήταν τόσο πολύ μέρος του DNA μας. Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Ήταν μια επιλεγμένη οικογένεια που άλλαξε για πάντα την πορεία τού ποιοι ήμασταν και ποια θα ήταν η πορεία μας. Για τον Matty, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Όπως έλεγε ο ίδιος, αν δεν άκουγε το ''γέλιο'' νόμιζε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάσουμε. Και γέλασε πολύ».

 

Η ανάρτηση συνεχίζει με πολλή συγκίνηση: «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες διάβαζα τις συνομιλίες μας. Γελούσα και έκλαιγα και μετά ξαναγελούσα. Θα τις κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα.»

Στην ίδια ανάρτηση η δεύτερη φωτογραφία είναι ένα στιγμιότυπο από τη συνομιλία μεταξύ των δύο τους. Σε αυτήν ο Μάθιου Πέρι γράφει ως απάντηση σε μία παλιά τους φωτογραφία (αυτήν της σημερινής ανάρτησης) : «Το να σε κάνω να γελάσεις, μου έφτιαξε τη μέρα. Μου έφτιαξε τη μέρα».

Με την Άνιστον να απαντά: «Ωωω, η πρώτη από τις χιλιάδες φορές».

Η ανάρτηση ολοκληρώνεται με ένα μικρής διάρκειας απόσπασμα από ένα από τα επεισόδια που πρωταγωνιστούν οι δυο τους και πάλι.

Οι τελευταίες λέξεις ραγίζουν καρδιές.

«Μatty, σ' αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι τελείως γαλήνιος και εκτός οποιουδήποτε πόνου. Σου μιλάω κάθε μέρα… μερικές φορές μπορώ σχεδόν να σε ακούσω να λες "θα μπορούσες να ΕΙΣΑΙ πιο τρελή;".

Ξεκουράσου αδερφούλη.

Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα…»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ