Μιμή Ντενίση: "Έκαναν bullying στην Μαριτίνα μου όχι μόνο για τα κιλά της - Μου τα έλεγε κατόπιν εορτής για να μη νευριάζω"

Τα λέει όπως είναι

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Hello και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα η Μιμή Ντενίση.

Μεταξύ άλλων η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη της Μαριτίνα και στο bullying που δέχτηκε όταν πήγαινε στο σχολείο.

Διαβάστε ακόμη: Μιμή Ντενίση: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη της, Μαριτίνα - Αγκαλιασμένες & χαμογελαστές (φωτό)

«Δεν είχε δεχθεί bullying μόνο για τα κιλά της. Τα παιδιά των διασήμων, των ανθρώπων που αγαπά ο κόσμος, υφίστανται γενικότερα bullying. Πολλές φορές της έλεγαν: «Τι ανάγκη έχεις εσύ; Είσαι η κόρη της Ντενίση, τα έχεις όλα εύκολα». Ορισμένοι θεωρούσαν πως είναι σνομπ. Μπορεί επίσης να προσπαθούσε πολύ στο σχολείο προκειμένου να πάρει άριστα σε ένα διαγώνισμα και να σχολίαζαν απαξιωτικά: «Εντάξει, παίρνεις παραπάνω βαθμούς λόγω του ονόματος σου», είπε η ηθοποιός.

Σχετικά με το αν η ίδια θύμωνε για τα όσα περνούσε η κόρη της λέει: «Τα μάθαινα εκ των υστέρων, κατόπιν εορτής. Επειδή ήξερε ότι θα νευρίαζα πολύ, επέλεγε να μη μου τα αναφέρει».

Διαβάστε ακόμη: Μιμή Ντενίση: Εύχεται στην κόρη της, Μαριτίνα με μία υπέροχη throwback φωτό - Τα τρυφερά λόγια της μαμάς & η συγκίνηση του κόσμου στα σχόλια

Στην ερώτηση έαν τη στενοχωρεί το ότι η Μαριτίνα υπέστη τόσο άδικες κρίσεις είπε:

Όχι, δεν είμαι του χυμένου γάλακτος! Ό,τι γίνεται, γίνεται. Αν σκεφτόμαστε διαρκώς ποιος μας φέρθηκε άσχημα ή ποιος έκανε το οτιδήποτε στο παιδί μας, δεν προχωρά η ζωή. Αυτά είναι για τους αργόσχολους, για εκείνους που δεν έχουν τι να κάνουν. Εγώ πηγαίνω στο επόμενο λεπτό, είμαι παρακάτω. Διαφορετικά, θα είμαστε όλοι κολλημένοι. Η ζωή είναι μικρή, σύντομη και γρήγορη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ