Πριγκίπισσα Κέιτ: "Δεν υπήρχε ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά" - Ξαφνιάστηκαν όλοι από την εγχείρηση - Οι τελευταίες αποκαλύψεις

Νέα στοιχεία

Μία έβδομάδα συμπληρώθηκε από τότε που το Παλάτι σόκαρει τον κόσμο με την επίσημη ανακοίνωση για την εγχείρηση και τη νοσηλεία της πριγκίπισσας Κέιτ.

Έκτοτε, δεν υπήρχε κάποιο update παρά μόνο θεωρίες και σενάρια από ειδικούς και γιατρούς.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Αυτή ήταν η συμφωνία που έκανε με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά την εγχείρηση της

Τώρα, κάποια ανώνυμη πηγή μίλησε στο περιοδικό people αποκαλύπτοντας ότι:

«δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» με την 42χρονη Κέιτ πριν από τη νοσηλεία της στις 16 Ιανουαρίου, με πηγές να λένε ότι η είδηση ​​«προκάλεσε έκπληξη» σε οικογενειακούς φίλους καθώς και σε άτομα που «εργάζονται στενά» με τη βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Ο νέος χρόνος τη βρήκε στο νοσοκομείο; Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της μέλλουσας Βασίλισσας

«Ακούγεται σοβαρό αυτό που της συνέβη με βάση το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για ανάρρωση. Αλλά είναι σε πολύ καλά χέρια και θα έχει πολλή φροντίδα και υποστήριξη στο σπίτι. Και επίσης είναι μια γυμνασμένη νεαρή γυναίκα», λέει πηγή από το περιβάλλον του παλατιού.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Για επιδείνωση μιλάει δημοσιογράφος που επικοινώνησε με το παλάτι του Μπάκιγχαμ - Η μετεγχειρητική επιπλοκή

Επίσης, ένας πρώην ασθενής που νοσηλεύτηκε στην ίδια κλινική, "The London Clinic" είπε ότι η 42χρονη royal είναι σε καλά χέρια με επαγγελματίες και άψογη εξυπηρέτηση.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: "Αυτό είναι σημάδι ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή" - Τι σχολιάζει ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας

«Οι φυσικοθεραπευτές είναι καταπληκτικοί, σε βοηθούν να αναρρώσεις και να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Μετά από εγχείρηση στην κοιλιά, χρειάζεσαι πολλή υπομονή και είναι λίγο τρομακτικό στην αρχή», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι την έχει επισκεφθεί ο σύζυγος της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος έχει ακυρώσει όλες τις επίσημες εμφανίσεις του για να είναι στο πλευρό της.

Ακόμη, δίπλα της είναι και οι γονείς και τα αδέρφια της Κέιτ, Πίπα και Τζέιμς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ