Γενέθλια έχει η πιο άτακτη πριγκίπισσα του κόσμου – Η Στεφανί του Μονακό έγινε 59- Οι ρυτίδες από τα δράματα ζωής (φωτό & βίντεο)

Η αντισυμβαστική πριγκίπισσα του Μονακό

Η Πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό κλείνει σήμερα τα 59.

Είναι το μικρότερο παιδί του πρίγκιπα Ρενιέ Γ΄ του Μονακό και της Αμερικανίδας ηθοποιού Γκρέις Κέλι. Πήρε το όνομά της από την μακρινή πρόγονή της Στεφανία του Μπουαρνέ.

Η Στεφανί έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει τρία παιδιά, ενώ είναι πολύ κοντά και με τα ανιψάκια της. Να σημειωθεί ότι έχει βαπτίσει τον Αντρέα Κασιράγκι, τον μεγαλύτερο γιο της αδελφής της Καρολίνας.

Η Στεφανί μιλάει άπταιστα γαλλικά, αγγλικά και ιταλικά. Παρακολούθησε την σχολική της εκπαίδευση στο Νταμ ντε Σα-Μαρ του Μονακό και στη συνέχεια στο Ντουπανλούπ του Παρισιού.

instagram/@kingwilliam.and.queencatherine

instagram/@gracedemonaco_

Διαβάστε ακόμα: Το Μονακό τιμά τον πρίγκιπα του! Ο Αλβέρτος και οι πριγκίπισσες Καρολίνα, Σαρλίν, Στεφανί στις γιορτές για τον πατέρα & πεθερό Ρενιέ (φωτό)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily_archive

Την Στεφανί την καθήλωσε για πάντα το δυστύχημα της μητέρας της, καθώς βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν συνέβη το φριχτό δυστύχημα.

Για να μην ξεχνιόμαστε βέβαια, η πανέμορφη πριγκίπισσα έχει υπάρξει τραγουδίστρια, σχεδιάστρια ρούχων, αλλά και μοντέλο. Το 1983, μετά τη φυσική αποκατάστασή της από το ατύχημα που σκότωσε τη μητέρα της, η Στεφανί ξεκίνησε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον οίκο μόδας Dior υπό την καθοδήγηση του Μαρκ Μποάν.

Το επόμενο έτος έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο υψηλής ραπτικής στο ισπανικό περιοδικό Όλα. Το 1985 φωτογραφήθηκε για τη γερμανική έκδοση του περιοδικού Βογκ και για το αμερικανικό περιοδικό Βάνιτι Φέαρ.

instagram/@pauline_carostefal

Έγινε, επίσης, η εκπρόσωπος της ελβετικής εταιρείας καλλυντικών Λα Πρερί, για την οποία φωτογραφήθηκε. Ακόμα, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο και της γαλλικής Βογκ, φωτογραφιζόμενη από τον Γερμανό φωτογράφο Χέλμουτ Νιούτον τον Σεπτέμβριο του 1986.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily_archive

 

instagram/@pauline_carostefal

Τον Φεβρουάριο του 1986 η πριγκίπισσα κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο  "Ουραγκά" (Ouragan, δηλ. τυφώνας). Πούλησε πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα.

Μετά τη συμμετοχή της στο τραγούδι «Ιν δε κλόζετ» του Μάικλ Τζάκσον αποφάσισε να τερματίσει τη μουσική της καριέρα. Εξαίρεση αποτελεί η ηχογράφηση του τραγουδιού "Λορ ντε νο βι" (L'Or de nos vies, δηλ. ο χρυσός της ζωής μας) το 2006 για την καταπολέμηση του Aids.

Στροφή στη φιλανθρωπία

Η Στεφανί είναι η πρόεδρος αρκετών συλλόγων, όπως του "Κέντρου Νεολαίας του Μονακό" και του "Κέντρου Δράσης Πριγκίπισσα Στεφανί", ενώ είναι επίτιμο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Πριγκίπισσα Γκρέις.

Από το 1985 είναι επίση η πρόεδρος του Μαγικού Γκραν Πριν του Μόντε Κάρλο και του Διεθνούς Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

Το 2003 η Στεφανία δημιούργησε το σύλλογο Γυναίκες Εναντίον του Aids και το 2004 την οργάνωση Καταπολέμηση του Έιτζ (Fight Aids Monaco) με αποστολή την ενημέρωση, την πρόληψη και υποστήριξη ατόμων που έχουν προσβληθεί από τον ιό. Από το 2006 είναι πρέσβειρα του Κοινού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για το HIV/AIDS.

Προσωπική ζωή

Η άτακτη Στεφανί είχε αναπτύξει σχέσεις με τον Πολ Μπελμοντό, τον Άντονι Ντελόν, τον Ρομπ Λόου και τον Ζαν-Ιβ λε Φουρ, πριν να ξεκινήσει τη σχέση της με τον σωματοφύλακά της, Ντανιέλ Ντουκρουέ το 1992.

Με τον Ντεκρουέ, η Στεφανί απέκτησε δύο παιδιά, τον Λουί και την Πολίν. Τα παιδιά τους περιλήφθησαν στη γραμμή για τη διαδοχή του θρόνου του Μονακό, όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 1 Ιουλίου 1995. Ωστόσο, έναν χρόνο αργότερα χώρισαν.

Κάτι τέτοιο δεν είναι παράλογο, καθώς ο σωματοφύλακας και συζυγός της, την απατούσε συνεχώς με μία χορεύτρια, την οποία είχε "σπιτώσει" και λίγο πιο δίπλα από το παλάτι.

instagram/@grimaldicasiraghi

instagram/@pauline_carostefal

Στις 15 Ιουλίου 1998 η Στεφανία γέννησε το τρίτο της παιδί, την Καμίλ.

Δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομα του πατέρα της.

Αυτό το γεγονός απέκλεισε την Καμίλ από την γραμμή διαδοχής του θρόνου του Μονακό.

Διαβάστε ακόμα: Pauline Ducruet: Η ανέμελη royal! Τρώει το παγωτό της & υποδέχεται το καλοκαίρι με το μαγιό (φωτό)

Το 2001 η Στεφανία ξεκίνησε μια σχέση με τον παντρεμένο εκπαιδευτή ελεφάντων Φράνκο Κνι και μετακόμισε μαζί με τα τρία της παιδιά στο καραβάνι του τσίρκου του. Ωστόσο και αυτή η σχέση έληξε άδοξα το 2002 και η Στεφανί με την οικογένειά της επέστρεψε στο Μονακό.

 Στις 10 Σεπτεμβρίου του 2003 παντρεύτηκε τον Πορτογάλο ακροβάτη Άντανς Λόπεζ Πέρες, με τον οποίο πήρε διαζύγιο το Νοέμβριο του 2004.

Η καλλονή πριγκίπισσα δεν μπορούσε να διατηρήσει σχέση πάνω από έναν χρόνο από ότι φαίνεται!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily_archive

 

Διαβάστε ακόμα: Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με τα ανίψια του - η κατακόκκινη τουαλέτα της μικρής κόρης της πριγκίπισσας Στεφανί (φωτό)



 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ