Το τελευταίο αντίο στον Πρίγκιπα Βιττόριο-Εμανουέλε της Σαβοΐας: Υποβασταζόμενη η σύζυγος του από τον γιο τους - Βασίλισσα Σοφία, Πρίγκιπας Αλβέρτος, Πρίγκιπας Φίλιππος έδωσαν το "παρών" (φωτό)

Και πολλοί ακόμη royals

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες (10/2) συγγενείς και φίλοι στον Πρίγκιπα Βιτόριο Εμανουέλε της Σαβοΐας, πρίγκιπα της Νάπολης.

Η κηδεία του 86χρονου εκλιπόντα πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο, στον Καθεδρικό Ναό Cattedrale Di San Giovanni Battista Torino.

Εκεί, τραγικές φιγούρες ήταν η σύζυγος του, πριγκίπισσα Μαρίνα της Σαβοΐας, υποβασταζόμενη από τον γιο της, Εμανουέλε-Φιλιμπέρτο.

Διαβάστε ακόμη: Θάνατος στο θρόνο της Ιταλίας: Ο πρίγκιπας Βιτόριο Εμανουέλε της Σαβοΐας έφυγε από τη ζωή στα 86 του - Το who is who (φωτό)

Λίγο πιο δίπλα στεκόταν η σύζυγος του Εμανουέλε, Κλοτίλντ Κουρώ μαζί με τις κόρες τους,  Βιτόρια και Λουίζα. 

Το "παρών" έδωσαν πολλοί royals από όλον τον κόσμο, οι οποίοι θέλησαν να σταθούν στο πλευρό της οικογένειας και να τους τιμήσουν με την παρουσία τους.

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η 21 ετών διάδοχος του θρόνου της Ιταλίας, Vittoria: Σε επίσημες τελετές στη Ρώμη με τον πατέρα της, τον γοητευτικό Emanuele Filiberto της Σαβοΐας (Φωτό)


instagram @the_royal_watcher


instagram @the_royal_watcher


instagram @the_royal_watcher


instagram @the_royal_watcher

Μεταξύ εκείνων είδαμε τη Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο πρίγκιπας Αιμόν της Σαβοΐας-Αόστα και η σύζυγός του Πριγκίπισσα Όλγα της Ελλάδας, ο Πρίγκιπας Aimone της Σαβοΐας-Αόστα ...

Το κλίμα ήταν βαρύ, καθώς ο Πρίγκιπας Βιτόριο Εμανουέλε της Σαβοΐας ήταν πολύ αγαπητός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ