Βάσω Λασκαράκη: «Έπαθα πολλές κρίσεις μετά το διαζύγιο και είχα ενοχές επειδή ήμουν πολύ σύντομα καλά»

«Δε μπορούσα να φανταστώ πως απείχα τόσα χρόνια από το θέατρο»

Η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s time και μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, την προσωπική της ζωή, και τον σύντροφο της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που απέρριψε και αυτή που αποδέχτηκε για το The Break.

«Από το 2009 μου γίνονταν συνεχώς τηλεοπτικές προτάσεις. Το 2014 δέχτηκα πρόταση να παρουσιάσω το πρωινό στο Mega και λίγο καιρό μετά με τον Alpha που είχε γίνει μια σοβαρή συζήτηση.

Αυτό φέτος ήταν κάτι πολύ διαφορετικό, πολύ κοντά σε εμένα και δέχτηκαν όλους τους φόβους που είχα πάνω σε αυτό», ανέφερε.

«Στο The Break τώρα ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκπομπών που είχαμε συμφωνήσει. Είχαμε κλείσει ένα μικρό κύκλο εκπομπών γιατί εγώ ήμουν φοβισμένη. Παράλληλα συζητούσα και για ένα σήριαλ, το οποίο δεν θα γίνει και τώρα που φτάνω σιγά σιγά στον απολογισμό λέω “κοίταξε να δεις, δεν ήταν τόσο τρομακτικό”.

Μου άρεσαν πολύ οι κουβέντες με τους ανθρώπους, γνώρισα ανθρώπους τους οποίους δεν ήξερα.».

Δείτε ακόμη:Βάσω Λασκαράκη: Η απάντηση για την "παρεξήγηση" με την Κατερίνα Γερονικολού & τη συνεργασία με το σύζυγό της

«Με τη σειρά δεν μπορούσα να ακολουθήσω και το θέατρο για πολλά χρόνια. Φέτος που ξεκίνησα ξανά είχα άγχος όπως την πρώτη φορά που έπαιξα στο θέατρο. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως απείχα τόσα χρόνια», είπε φανερά συγκινημένη η ηθοποιός.

«Δεν μπορούμε να παρουσιάζουμε ότι στα διαζύγια είναι όλα καλά…»

Για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της, ανέφερε:

«Η ημέρα της πρεμιέρας της ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη ήταν η ημέρα της Εύας της κόρη μας. Ήταν η βραδιά που η Εύα με τον μπαμπά της έπρεπε να βιώσουν αυτό που ο μπαμπάς της έφτιαξε και της αφιέρωσε. Φυσικά εγώ το συζήτησα με το σύντροφό μου, ήθελα να είμαστε εκεί μαζί.

Δεν ήταν πολύ δύσκολο, σίγουρα δεν μπορούμε να παρουσιάζουμε ότι στα διαζύγια είναι όλα καλά, αλλά σιγά σιγά όλα εξομαλύνονται όταν εστιάζεις στο παιδί».

«Έπαθα πολλές κρίσεις μετά το διαζύγιο και επειδή ήμουν πολύ σύντομα καλά, είχα ενοχές ότι, ”εγώ τώρα γιατί να περνάω καλά;”.

Ο Λευτέρης έβαλε πλάτες πολύ, δεν τον εμποδίζει τίποτα. Για αυτό και έκανα τόσα πολλά, είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου και αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό.

Δείτε ακόμη:Made in Greece η εμφάνιση της Βάσως Λασκαράκη στην Κύπρο - Με φούξια φόρεμα του Βασίλη Ζούλια σε βραβεία γευσιγνωσίας (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ