Ο Στέφανος Κασσελάκης πάει στρατό! - Παρουσιάζεται στη Σπάρτη - Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα φορέσει «το χακί» στις 15 Μαρτίου (βίντεο)

Θα απολυθεί σε 20 μέρες

Ο Πρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης σε δέκα μέρες από τώρα θα παρουσιαστεί στον στρατό.

Πιο συγκεκριμένα, ήρθε το ειδοποιητήριο για την κατάταξη του Στέφανου Κασσελάκη στις 15 Μαρτίου στο στρατόπεδο στη Σπάρτη.

Σύμφωνα με εκπομπή «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα καταταχθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (Κ.Ε.Ε.Μ.).

«Σε 13 μέρες θα παρουσιαστώ είτε Θήβα είτε Σπάρτη. Θα κάτσω δυο εβδομάδες. Θεωρώ ότι είναι τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου.


Διαβάστε ακόμα: Κρητικός γάμος για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μακμπέθ: Στο «Σκινές» Χανίων, τον Αύγουστο με εκατοντάδες καλεσμένους, σύμφωνα με τα έθιμα της μεγαλονήσου (βίντεο)

Ότι ισχύει για τους άλλους θα ισχύει και για μένα δεν επιθυμώ καμία ειδική μεταχείριση» είπε ο κ. Κασσελάκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη στρατιωτική θητεία του.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: Η πολυτελής μεζονέτα στο Κολωνάκι με 1,7 εκ. ευρώ - Το σπίτι των ονείρων του - Θα αγοράσει και τα έπιπλα;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ