«Maestro»: Πλησιάζει η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της αγαπημένης μας σειράς – Που θα την δούμε; (φωτό & βίντεο)

Περιμένουμε με πολλή ανυπομονησία!

Το Mega μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ανακοίνωσε πως η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Maestro», του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι γεγονός.

Η δημοφιλής σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Για τα νέα επεισόδια αναφέρθηκε το εξής: «Τον Μάιο του 2024 θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους».

Διαβάστε ακόμα: Μήπως αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι ταλαντούχος ηθοποιός & σκηνοθέτης με σειρά στο Netflix!

Η 2η σεζόν αποτελείται από έξι επεισόδια, ενώ το «Maestro» θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, τεσσάρων επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το Mega και το Netflix.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη. Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος.

Διαβάστε ακόμα: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κρατάει αγκαλιά την υπέροχη Κλέλια Ανδριολάτου: Νέες εικόνες και βίντεο από τα γυρίσματα του απίθανου ''Μαέστρο'' που θα λατρέψουμε πάλι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ